Kuvia Roihuvuori-aiheiseen valokuvanäyttelyyn

348
Roihuvuori-Seura
Roihuvuori-Seura

Osallistu Roihuvuori-aiheiseen valokuvateokseen!

Rakennan Roihuvuori-aiheista valokuvanäyttelyä, Helsingin kaupungintalossa sijaitsevaan Virka galleriaan ajalle 14.9 – 30.9.2011. Ajatuksenani on koota näyttelyyn myös slideshow-esitys Roihuvuorelaisten omista valokuvista.

Valokuvaksi käy digitaalinen tai filmivalokuva, jossa on yksi tai vaikka useampi Roihuvuoressa asuva henkilö esim. perhekuva. Valokuva voi olla uusi tai vanha, mutta tarkoitus on että kuva olisi jo olemassa. Kuvaa ei tarvitse ottaa vain tätä projektia varten.

Teoksen tavoitteena on kertoa roihuvuoresta ja sen asukkaista. Toteutuakseen teokseen tarvitaan mahdollisimman paljon eri ikäisten ja näköisten henkilöiden valokuvia. Kuvan ei tarvitse olla poseerauskuva. Arkinen kuva voi usein olla katsojan mielestä kiinnostavampi.

Otan vastaan valokuvia 31.8.2011 asti. Mukaan olisi hyvä liittää ainakin henkilön/henkilöiden nimet. Valokuvia sekä kysymyksiä voi lähettää minulle sähköpostilla tai kotiosoitteeseen. Vedostetut kuvat/negatiivit saa takaisin, kunhan liittää mukaan osoitteensa.

Vesa Mäkinen
Valokuvaaja

e-mail: hki00820(at)gmail.com

Roihuvuorentie 18 A 24
00820 Helsinki