Mapa – tanssiesitys 0-6-vuotiaille

490

Mapa on espanjankielinen sana, joka tarkoittaa karttaa. Suomalaisittain se muistuttaa jollain tavoin napaa. Napa on meille kaikille tuttu kehon osa, jonka olemus on lähes kodinomainen. Paikat, joissa kuljemme arkisin, tulevat meille tutuiksi, muuttuvat kodinomaisiksi, muodostavat turvallisen ympäristön, navan.

 

 

Ke 10.9.2014 klo 10 Roihuvuoren kirjasto, Roihuvuorentie 2

Pe 12.9.2014 klo 10 Herttoniemen kirjasto, Kettutie 8 C

Esiintyjä, koreografia: Marjo Selin

Äänisuunnittelu: Matti Selin

Lavastus: Riikka Vuorenmaa

Kesto noin 25 minuuttia

Tanssiesitysten lisäksi on tarjolla 4 kpl työpajoja järjestettäväksi kotiolohuoneessa, kotipihalla, tanssikoulun salissa aamupäiväaikaan Herttoniemessä. Voit siis tilata työpajan perheellesi, perhekahvilaan tai muuhun kotihoidossa olevien 0-6 -vuotiaiden kohtaamispaikkaan. Ainoana ehtona on, että tanssityöpajaan osallistujien täytyy ensin nähdä Mapa-esitys joko Roihuvuoren kirjastossa ke 10.9. klo 10 tai Herttoniemen kirjastossa pe 12.9. klo 10.

Tanssityöpajat varataan ja niiden aikataulusta sovitaan suoraan Vapaan Tanssikoulun
opettajien Johanna Ikäheimon ja Laila Luukkosen kanssa.

Yhteystiedot: johanna(at)vapaatanssikoulu.fi, laila(at)vapaatanssikoulu.fi 

Aikataulullisesti tanssityöpaja täytyy siis varata ennen Mapa-esitystä! Kirjastolla on jaossa ilmainen pedagoginen materiaali työpajaan tuleville.

Tanssiesitys, työpajat, pedagoginen materiaalipaketti ja Mapa-esitys ovat maksuttomia. Vattumadon talo toteuttaa ne Helsingin kulttuuri- ja kirjastolautakunnalta saamallaan avustuksella.Yhteistyössä: Monitaideyhdistys Piste / Tanssikollektiivi Rasa