Pesäpallokausi huipentuu ensi viikonloppuna (9-2023)

49
Roihuttaret 2023 - ve teksti
Roihuttaret 2023

Pesiskauden ratkaisuhetket tiivistyvät ensi viikonloppuna, jolloin Roihuttaret kohtaa Oulun Lipon.

Roihuttaret Helsingin Roihuvuoresta pelaa Superpesiksen kaudella 2023 naisten pesäpallon korkeinta sarjatasoa, Superpesistä.

Roihuttaret kohtasi jo putoamiskarsinnan ensimmäisessä vaiheessa Kempeleen Kirin naisten superpesisjoukkueen. Jännittävässä viiden ottelun sarjassa Roihuttaret selvisi voittajaksi. Ratkaisuhetket pelattiin Kempeleellä tiistaina 29.8.2023, ja Roihuttaret selvisi voittoon vasta Supervuorossa.
Ottelun numerot: 1. jakso Roihuttarille 3 – 7, 2. jakso Kempeleelle 7 – 2, Supervuoro Roihuttarille 1 – 2.
Ratkaisevat juoksut toi kotiin Emilia Mattila lyöjänä sekä Neea Nuikka tuojana, ja sitten Saaga Markkanen lyöjänä sekä Ella Reiman tuojana. Pesäpallon tapaan Supervuoroparia ei pelattu voittojuoksun jälkeen eteenpäin, joten nyt jäi näkemättä olisiko Roihuttaret tilaisuuden tullen tuonut vielä enemmänkin juoksuja?

Putoamiskarsinnat jatkuivat viime viikonloppuna kahdella ottelulla Oulun Lippoa vastaan, joista Roihuttaret voittivat niin Roihuvuoren kuin Oulunkin kohtaamiset, luvut olivat selkeät voitot 9-1 ja 3-2 Roihuvuoressa ja 2-4 sekä 1-5 Oulussa.

Roihuttarilla on mahdollisuus ratkaista putoamiskarsinta ensi viikonloppuna, jolloin joukkueiden kolmas kohtaaminen pelataan Roihuvuoressa. Jos voitto tulee kotiin niin Roihuttaret jatkaa myös ensi kaudella Superpesis-sarjassa.

Roihuttarien seuraava ottelu:
lauantaina 9.9.2023 klo 16:00 Roihuvuoren pesäpallostadion, Helsinki.
Roihuttaret – Oulun Lippo.
Kaikki paikalle kannustamaan.

Roihuttaret
Roihuttaret