Pesäpallon runkosarja lähellä päätöstään (8-2021)

291
Kuva Pentti Alavaikko
Roihuttaret

Roihuvuoren Roihu on pelannut kaudella 2021 naisten Superpesis-sarjaa eli pesäpallon korkeinta sarjatasoa. Runkokausi on lähes pelattu ja Roihun viimeinen kotipeli pelataan Roihuvuoren uudella pesäpallostadionilla lauantaina 21.8.201 klo 16. Ottelu pelataan Kempeleen Kiriä vastaan. Roihu on parhaillaan sarjataulukossa kymmenennellä sijalla ja menossa vahvasti myös ensi kaudella pelaamaan Superpesistä.

Jyväskylän Kirittäret ovat jo varmistaneet runkosarjan voiton. Viikon päästä keskiviikkona käynnistyy loppusarja, jolloin sarjataulukon kärjessä olevat joukkueet jatkavat kisaa koko kauden voitosta ja kolme viimeisintä joukkuetta karsivat säilymisestä Superpesiksessä.

Roihuvuoren uusi pesisstadikka on otettu hyvin vastaan ja sitä on paljon kehuttu. Roihun kotiotteluissa on ollut keskimäärin 350 katsojaa ja pääkatsomo on ollut jatkuvasti lähes täynnä. Katsomo on varsin lähellä kotipesää ja pelaajien suorituksia on päässyt seuraamaan läheltä. Tunnelmaa kentällä on kehuttu hyväksi ja kotijoukkuetta onkin jaksettu kannustaa hyviin suorituksiin.

Kuva: Pentti Alavaikko.

https://www.superpesis.fi/

https://roihu.fi/