Peukku Fest Peukaloisten puistossa

441
Roihuvuori-Seura
Roihuvuori-Seura

Historian toinen Peukku Fest järjestetään Roihuvuoren Kyläjuhlien yhteydessä lauantaina 20.8. kello 11 alkaen. Ohjelmassa jälleen iloista yhdessä oloa ja hyvää eloa!

  • Kirpputori ja kaikkien asioiden myyjäiset kello 11 eteenpäin
  • Ullan upeita saunahoitoja kello 13-16:00
  • Vankkurisauna Vihtori kello 13-22 (sekasauna, saunamaksu 4€)
  • Paella-pannu kuumana kello 13 alakaen
  • Älyttömän hyvää musiikkia ja tunnelmaa!

Kaikki ovat valtavan toivottuja ja tervetulleita myymään vaatteita, esineitä, asioita, kirjoja, levyjä, taidetta, koruja tai vaikka omatekoisia herkkuja kirpputorille. Kirppis-myyjäiset puistossa koko päivän kello 11 eteenpäin liukuvan itseohjautuvasti, eli omat viltit, pöydät ja rekit mukaan, paikan voit itse valita peukaloisen kentältä ja puistosta, kuin myös myyntiajankin. Järjestävä taho kuitenkin tarjoaa telttoja suojaksi epävakaan ilman sattuessa. Paikalla myös tuo tullessas, vie mennessäs -tyyppinen vaihtopöytä.

Saunaterapeutti Ulla Tarvainen tekee suosittuja saunahoitoja pikkusaunassa kello 13-16, varaukset suoraan Ullalta numerosta 045-1309669.

Vankkurisauna Vihtori pörhyää menemään kello 13-22 välisenä aikana ja saunottaa niin pirteät kuin väsyneetkin kyläjuhlijat. Saunomaan mahtuu kerralla kymmenkunta henkeä. Perimme Vihtorin löylyihin hinkuvilta pienen saunamaksun 4€ kulujen kattamiseksi. Sekasauna, joten uikkarit ja oma pyyhe mukaan!

https://www.facebook.com/vankkurisaunavihtori/

Tällä kertaa puistossa myös mahdollisuus ostaa herkullista kana-äyriäis- tai kasvispaellaa suoraan höyryävältä paellapannulta kello 13 eteenpäin. Ja Riokin palvelee keitoin, kahvein, kaljoin ja jäätelöin tietty ihan koko päivän.

Tilaisuuteen täydellisesti sopivan musiikki-ambienssin on meille kaikille valikoinut Rion oma DJ Raga Miutiainen. Jos itse omaat musiikillista harrastuneisuutta, instrumentin, yhtyeen, äänen tai sopivia tallenteita ja esiintymisvimma polttelee, on lava vapaa ja avoin.

Sydämellisesti tervetuloa siis ihan kaikki alati PAREMMIKSI muotoutuville Peukku Festeille Kyläjuhlien keskelle