Roihuvuoreen joogakoulu (11/2012)

878

Itä-Helsinkiin avattiin marraskuun alussa joogakoulu Moola Roihuvuori. Uusi joogasali on Roihuvuoren ostoskeskuksen läheisyydessä, osoitteessa Roihuvuorentie 30.

Tarjolla on monipuolisesti eri joogalajeja ja muita kehon hyvinvointia edistäviä tunteja ja kursseja.

Joogaamalla Moola Roihuvuoressa voit tehdä hyvää. Jokaisesta maksetusta joogatunnista lahjoitetaan 10 prosenttia hyväntekeväisyyteen.

www.moola.fi

Klikkaa ”Lue lisää” niin saat paljon lisäinfoa!

Moola Roihuvuori tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä, rentoutua, lievittää stressiä ja nauttia kokonaisvaltaisesta hyvästä olosta. Viikoittaiset kehonhuoltotunnit ovat astanga -, hatha-, lempeä jooga, yin-, pilates-, meditaatio-, kahvakuula- sekä vauva-mamma- ja raskausajan jooga. Viikonloppuisin järjestetään erilaisia joogan ja kehonhuollon peruskursseja, jotka ovat erinomainen tapa aloittaa harjoittelu.

Tekniikka- ja jatkokurssit tarjoavat jo jonkin aikaa harjoitelleille mahdollisuuden kehittää ja syventää omaa harjoitusta. Moola Roihuvuoressa järjestään myös erilaisia teematapahtumia, jotka kaikki liittyvät kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Voit myös tiedustella Moola Roihuvuoresta yksityis- ja yritystunteja. Kaikki ryhmätunnit ovat pienryhmäopetusta ja tunteja on aamulla, päivällä ja illalla.

”Haluamme pitää ryhmät pieninä, jolloin opettajalla on aikaa ja mahdollisuus avustaa ja ohjata sekä keskittyä harjoittelijaan yksilöllisesti. Luottamus opettajan ja oppilaan välillä muodostuu helpommin pienissä ryhmissä ja näin omaa harjoitusta on helppo ja miellyttävä lähteä harjoittamaan”, kertoo Moolan kehonhuoltotunneista vastaava joogaopettaja Miisa Salo.

Moolan toimintamalleina ekologisuus ja eettisyys sekä hyvän tekeminen.

Joogakoulu Moola on toiminut vuodesta 2009 lähtien Etelä-Helsingissä Ullanlinnassa. Kaikki Moolan palvelut ja toiminta perustuvat eettisyyteen ja ekologisuuteen sekä hyväntekeväisyystyöhön.

”Kaikessa mitä teemme, kunnioitamme parhaamme mukaan eettisyyttä ja ekologisuutta. Lisäksi autamme erityisesti lapsia sekä Suomessa että Intiassa”, kertoo Moola Oy:n toimitusjohtaja Reetta Päällysaho.

Moola Hyväntekeväisyys on Moolan oma rekisteröity yhdistys. Hyväntekeväisyyskohteita on Suomessa vaikeasti ja vakavasti sairaat lapset ja Intiassa on käynnissä orpokotihanke ja lisäksi avustetaan vaate- ja tarvikelahjoituksin jo olemassa olevia orpokoteja. Jokainen Moolassa harjoitteleva osallistuu hyvän tekemiseen, sillä Moola lahjoittaa 10 prosenttia kaikista maksetuista jooga-, ja kehonhuoltotunneista Moola Hyväntekeväisyys yritykselle, joka suuntaa varat lapsityöhön.

Yksilöllisiä jooga- ja vapaa-ajan vaatteita: Moola Roihuvuoresta on mahdollisuus hankkia ekologisesti tuotettuja ja laadukkaita jooga- ja vapaa-ajan vaatteita. Moola lahjoittaa tuotteista saadut tuotot lyhentämättömänä hyväntekeväisyysprojekteihin.

Lisätietoa: toimitusjohtaja Reetta Päällysaho, GSM 040 7342337 tai reetta@moola.fi,

Viikkotunnit ja kurssit/yhteystiedot/hinnat: www.moola.fi