EDIT: ROIHUVUOREN KIRJAMESSUT SIIRTYY SYKSYYN (3/2020) Roihuvuoren kirjamessut – tiedote (3/2020)

442

EDIT: ROIHUVUOREN KIRJAMESSUT SIIRTYY SYKSYYN (3/2020)

TIEDOTE 12.3.2020

Roihuvuoren kirjamessut siirtyy syksyyn

Roihuvuoren kirjamessut siirretään koronavirustilanteen takia ensi syksyyn. Vapaaehtoisvoimin järjestettävä lähikirjallisuustapahtuma oli tarkoitus järjestää lauantaina 21. maaliskuuta Roihuvuoressa, Itä-Helsingissä. Koko päivän kestävän ilmaistapahtuman ohjelma koostui lukuisista keskusteluaiheista, haastatteluista, esityksistä ja työpajoista. Esillä olisi ollut yli 40 kirjallisuuden ja sanataiteen ammattilaista neljässä tapahtumapaikassa, mm. Riikka Pelo, Antti Tuuri, Meiju Niskala, Elina Hirvonen, Ville Ranta, Tomi Kontio, Asa Masa, Nihkee Akka, Risto ja DJ Vilunki.

Tämän vuoden ohjelma oli todella hieno, olemme siitä valtavan ylpeitä. Mutta viime päivien uutisten valossa emme nähneet järkeväksi järjestää tapahtumaa tällä hetkellä”, kertoo Roihuvuoren kirjamessujen ohjelmapäällikkö Satu Kiiskinen.

Uutta päivämäärää aletaan etsiä ensi syksyltä. Kokonaistilanteen selkiydyttyä uudesta tapahtumapäivästä kerrotaan niin pian kuin mahdollista.

Roihuvuoren kirjamessut on järjestetty kaksi kertaa aikaisemmin. Roihuvuoren ensimmäiset kirjamessut järjestettiin vuonna 2018 tuolloin 60 vuotta täyttäneen paikalliskirjaston kunniaksi. Tapahtuma on ollut aikaisempina vuosina menestys, ja ohjelma on kasvanut vuosi vuodelta. Roihuvuoren kirjamessujen pääjärjestäjätahot ovat Roihuvuori-Seura ja Roihuvuoren kirjasto.

“Toivomme runsasta yleisömäärää jälleen ensi syksylle. Nyt tässä välissä on hyvä keskittyä muihin asioihin. Onneksi kirjallisuutta voi nauttia helposti myös vaikka omissa oloissaan”, Kiiskinen lisää.

LISÄTIETOJA
Ohjelmapäällikkö
Satu Kiiskinen
Puh. 050 539 0760
satu.kiiskinen@eduvantaa.fi
Tiedotus
Mari Clusius
Puh. 044 359 7278
mariclusius@gmail.com

Tutustu kirjamessujen ohjelmaan (21.3.2020)