”ROIHUVUOREN NÄPPÄRIT” TULE MUKAAN IDÄN PIKAJUNAAN!

383
Näppäri

Näppärimusisoinnin riemua yhteisöllisesti Roihuvuoressa!

Aloitustapahtuma Porolahden peruskoululla (yläkoulun ruokala, Satumaanpolku 2)

ke 5.11.2014 klo 18-19.

Mitä Näppärit on? Näppäripelimannien ”näppärimusa” on kaustislaisen perinteen pohjalta nousevaa, ajassa elävää musiikkia. 30-vuotisen näppäritoiminnan aikana on syntynyt malli, joka käy virikkeeksi ja kannustaa muitakin yhdistämään omaa paikallista perinnettään vallitseviin eurooppalaisiin musiikinopetuskäytäntöihin. Tuloksena on omaleimainen, paikallisväritteinen toimintatapa, joka rikastuttaa musiikkimaisemaamme.

Tarkoitettu kaikille roihuvuorelaisille, joilla on musiikkitaustaa ja –kiinnostusta. Tule kokemaan ja kuuntelemaan, ilmoittaudu mukaan toimintaan paikan päällä. Suuri näppäriorkesteri kokoontuu Porolahden peruskoululla keskiviikkoisin klo 17-19. Opetuskerrat keskiviikkoisin 5.11.-3.12.2014 sekä esiintyminen Laajasalon kirkossa to 4.12.2014.

Kevätkauden opetus alkaa hiihtoloman jälkeen viikolla 9 ja päättyy 28.4.2015 esiintymiseen musiikkitalossa. Osallistumismaksu 75 € sisältää 16 kertaa näppäriammattilaisten ohjauksen, yhteissoittokaverit ja mahdollisuuden päästä esiintymään mm. Roihuvuoressa, Laajasalossa, Vuosaaressa, Musiikkitalossa – kenties jopa Kaustisten kansanmusiikkifestivaaleilla kesällä 2015!

Opetuksesta huolehtivat näppäripedagogiikan ammattilaiset Alina Järvelä ja Terhi Murtoniemi, mukana on myös Ita-Helsingin musiikkiopiston opettajia ja oppilaita (musiikkiopiston oppilaille maksuton). Tavoite on, että näppärit ovat tulleet Roihuvuoreen jäädäkseen – toiminta jatkuu syksyllä 2015!

Tiedustelut: Ita-Helsingin musiikkiopisto p. 09-7552580 tai ihmo(at)ihmo.fi

Idän pikajuna -näppärihanke toteutetaan yhteistyössä Ita-Helsingin musiikkiopiston ja Vuosaaren Näppärien kanssa Helsingin kaupungin yhteisöllisyyshankkeen tuella ja se on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille – vaikka koko perheelle. Tarvitset vain oman soittimen, jolla voit musisoida mukana sekä iloisen ja ennakkoluulottoman mielen. Tule ja kysy lisää!