Roihuvuoren turvallisuusilta 25.10.2006 klo 18

426

Turvallisuusillassa 25.10. keskustellaan Roihuvuoren turvallisuuskyselyn tuloksista ja pohditaan, pitäisikö alueen turvallisuustilanteeseen vaikuttaa ja millä keinoin. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan sekä tapaamaan aluepoliisia!

Asukkaiden kokemuksia Roihuvuoren turvallisuudesta kartoitettiin kyselyllä toukokuussa 2006. Turvallisuuskysely on osa HELKA:n (Helsingin Kaupunginosayhdistysten Liitto) YKS 2-projektia, jossa luodaan edellytyksiä asuinalueiden turvallisuuden parantamiselle. Turvallisuuden kehittymistä seurataan asuinalueilla vuosittain kyselyn avulla. Roihuvuoressa ensimmäinen turvallisuuskysely lähetettiin 500:lle roihuvuorelaiselle ja vastauksia saatiin noin 110 (22%). Alla on pieni kurkistus kyselyn tuloksiin.

Turvallisuusillassa 25.10. keskustellaan kyselyn tuloksista ja pohditaan, pitäisikö alueen turvallisuustilanteeseen vaikuttaa ja millä keinoin. Keskustelemassa on myös aluepoliisin edustaja Katja Nissinen. Asukkaat, taloyhtiöiden hallitusten edustajat, kauppaliikkeiden edustajat, huoltoyhtiöiden edustajat, koulujen ja päiväkotien edustajat ja muut Roihuvuoren turvallisuudesta kiinnostuneet, tervetuloa mukaan! 

Roihuvuoren turvallisuusilta 25.10. klo 18.00-20.00

Roihuvuoren kirkon seurakuntasalissa (Tulisuontie 2)

OHJELMA

Kahvitarjoilu

klo 18.00

Projektin koordinaattori Mikko Virkamäki esittelee turvallisuuskyselyn tuloksia

Keskustelua

klo 18.30

Aluepoliisi Katja Nissinen kertoo aluepoliisitoiminnasta

Keskustelua

klo 19.00

Kootaan yhdessä ajatuksia Roihuvuoren turvallisuustilanteesta, toimintatarpeista ja keinoista
– Onko alueen turvallisuudessa parannettavaa ja jos, missä?
– Miten asukkaat ja muut paikalliset toimijat voisivat itse toimia turvallisuuden hyväksi?

klo 20.00

Tilaisuus päättyy