Roihuvuori-Seura ry

3620
Roihuvuori-Seura
Roihuvuori-Seura

Roihuvuori-Seura perustettiin 13.11.1960 valvomaan kaupunginosan etuja. Seuran tarkoituksena on toimia alueensa sivistyksellisten, sosiaalisten ja taloudellisten olojen kehittämiseksi sekä viihtyvyyden lisäämiseksi.

Seuran toiminta tänään

Seuran toiminta saa voimansa vapaaehtoisten roihuvuorelaisten ja Roihuvuori-mielisten riveistä. Seura keskittää innokkaat, vapaaehtoiset voimavaransa asukkaiden yhteisöllisyyden ja viihtyvyyden lisäämiseen monin eri tavoin. Lisäksi pidämme yhteyttä moniin eri yhteistyötahoihin ja myös Helsingin kaupunkiin ja pidämme paikallista näkökulmaa esillä. Olemme jäseniä Helka ry:ssä (https://kaupunginosat.fi/helka/), jonka kautta olemme mukana koko Helsingin asukastoiminnan kehittämisessä (https://kaupunginosat.fi/).

Mukaan toimintaan

Uudet jäsenet ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan toimintaamme. Tarvitsemme vahvistusta mm. vuosittaisten Hanami-juhlien ja Kyläjuhlien järjestämiseen, yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja nuorisotoiminnan järjestämiseen. Seura ylläpitää mm. Roihuvuoren kylätaloa, kylävenettä, asukaspuutarhaa ja seura myös lainaa tarvitsijoille monia erilaisia tarvekaluja, joita on aikojen kuluessa hankittu Seuran käyttöön.

Roihuvuori-Seura on aina toivottanut tervetulleeksi uudet toimintaideat ja on ollut tukemassa uusia toimintamuotoja. Tulkaa siis rohkeasti kertomaan omista ideoistanne.

Kaikille halukkaille löytyy tekemistä – omaan asuinympäristöön vaikuttamisen ei tarvitse suinkaan olla tylsää!  Tervetuloa mukaan Roihuvuori-Seuran toimintaan!

Jäsenetuja      Liity jäseneksi