Roihuvuori-Seuran jäsenkirje 2/2009

365
Roihuvuori-Seura
Roihuvuori-Seura

Hei Roihuvuori-Seuran Jäsen!

Kiitos kuluneesta vuodesta. Saimme tänä vuonna monta suurta ja julkisuutta saanutta tapahtumaaa Roihuvuoreen ja ennen kaikkea saimme itse viihtyä niissä. Kevään Hanami ja elokuun Kyläjuhlat ovat nyt pimeään aikaan valoisia muistoja. Asukaspalautteen mukaan suurta vapaaehtoistyötä vaativaa Kyläjuhlaa kaivataan uusittavaksi. Toivotaan niin. Kuitenkin ensi keväänä on tulossa vielä uusi tapahtuma, teemaviikko yhdessä Herttoniemi-seuran kanssa aiheesta JOY (=Jokaisen Oma Ympäristö), samoin molemman seurat täyttävät pyöreitä vuosia.

PIKKUJOULU ASUKASILLASSA 2.12. JOULUVIERAANA HERTTONIEMI-SEURA

Vuoden alusta aloitettiin asukasillat joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona. Ne luotiin yhteisöllisyyden välineeksi ja ovat osoittautuneet toimiviksi. Seuraavassa asukasillassa vietetään Pikkujoulua, vieraana Herttoniemi-Seura. Tarjolla on glögiä ja muuta hyvää ja hauskaa ohjelmaa, trubaduurina Juha Peltomaa. Nähtävänä on runsaasti kuvia menneen vuoden tapahtumista sekä HUOM! Seuran museolle luovuttama kuva-arkisto on skannattu ja nähtävillä seurakuntasalissa keskiviikkona 2.12. kello 19-21. Tulehan pistäytymään!

KUTSU VUOSIKOKOUKSEEN 17.12. KELLO 18.00 KIRKON KERHOSIIPI
Sääntömääräinen vuosikokous on 17.12.kello 18.00 kirkon kerhosiivessä. Valitaan johtokuntaan jäsenet erovuoroisten tilalle sekä käsitellään tulevan vuoden toimintasuunnitelma. Kaipaatko haasteita, ovatko luovat kykysi jäämässä käyttöä vaille, tule mukaan Roihuvuori-seuran johtokuntaan ja toimikuntiin!

ITSENÄISYYSPÄIVÄN LIPUNNOSTO
Roihuvuori-Seura nostaa perinteisesti lipun salkoon itsenäisyyspäivänä kirkon pihalla kello 9.30. Sen jälkeen messu ja itsenäisyyspäivän vietto kirkolla. Tervetuloa!

Hyvää vuoden loppua kaikille,

Pikkujouluihin!

Roihuvuori-Seura ry

Pia Pilhjerta, puheenjohtaja