Roihuvuoripäivät 14.5.2005 kello 12-15

544
Roihuvuori-päivät 2004
   Roihuvuoripäivät järjestetään lauantaina 14.5. klo. 12-15 Roihuvuoren kirkon piha-alueella. Tule nauttimaan mukavasta tunnelmasta tai osallistu omalla kirpparipöydällä.

Ohjelma

Tänä vuonna ohjelmassa on musiikkia, taikuutta ja hauskanpitoa koko perheelle. Taikuri Lumouksen show ”Ihmemies” sekä Pelle Pietron show ”Paluu Pariisista” viihdyttävät takuulla perheen pienempiä. Ohjelmaa on tietysti mukavampi seurata, kun kasvoja koristaa hauska kasvomaalaus. Musiikkiohjelmasta vastaa Itä-Helsingin Musiikkiopisto.

Hieman vanhemmat voivat tehdä löytöjä myyjäis- ja kirpputoripöydiltämme ja tutustua Roihuvuori-Seuran toimintaan. Jännitystä päivään tuovat arpajaiset. Huhujen mukaan onnetar on anteliaalla tuulella, joten voittoja on luvassa runsaasti. Ohjelmassa on myös perinteisesti vuoden roihuvuorelaisen palkitseminen.

Poliisipartio on paikalla noin klo. 12.00 – 12.30 turvamerkitsemässä polkupyöriä sekä vastaamassa roihuvuorelaisten kysymyksiin. Merkintälaite on käytössämme koko Roihuvuoripäivän ajan.

Kahvio palvelee nälkäisiä kävijöitä. Tarjolla on virvokkeita, kahvia, teetä, vohveleita, leivonnaisia, grillimakkaraa sekä hernerokkaa. Tule istumaan kahvioomme ja nauttimaan mukavasta tunnelmasta muiden roihuvuorelaisten kanssa!

 

Kirpputori- ja myyntipöydät

Perinteiseen tapaan osa alueesta on varattu kirpputori- ja myyntipöydille. Roihuvuori-Seuran jäsenille pöytä maksaa 10 euroa, muille yksityishenkilöille 25 euroa ja yhteisöille 35 euroa. Pöytävaraukset Pekka Keräselle, puh. 041 543 7979.

Tänä vuonna mukana on myös kierrätyskirpputori. Sinne voit tuoda tarpeettomaksi jääneitä tavaroita nurkista pyörimästä, sekä tehdä löytöjä edullisesti.

viime vuoden suosikki - ratsupoliisi     toinen viime vuoden suosikki - makkara
 Viime vuoden yleisön suosikit: ratsupoliisit…                          … ja makkara.