Roihuvuoriseuran kevätkokous 26.3.2009 klo 18.00 kirkon kerhosiipi

430
Roihuvuori-Seura
Roihuvuori-Seura

Roihuvuori-Seura Ry Jäsenkirje 1 / 2009
ja kokouskutsu

 

Keväinen tervehdys jäsenillemme,

Seuran sääntömääräinen vuosikokousaika on taas koittanut. Kokous pidetään kirkon kerhosiivessä torstaina 26. maaliskuuta kello 18.00. Käsiteltävänä ovat toimintakertomus ja tilinpäätös. Lisäksi hallitukseen mahtuu yksi jäsen lisää. Tervetuloa!

 

Menneenä vuotena seura sai toimia hyvinkin aktiivisesti, sillä seuralta pyydettiin useita kannanottoja. Lisäksi alueella on käynnissä monta asumisviihtyisyyden lisäämiseen perustettua hanketta, joihin haluttiin myös seuramme osallistumista.

Tänä vuonna aloitetut seurakuntasalissa joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona kello 19.00 pidettävät jäsentapaamiset/asukasillat ovat onnistuneet hyvin. Tammikuussa oli esitelmä 4V-hankkeesta, helmikuussa kuultiin Petri Laaksosen kaunis konsertti, maaliskuussa oli vuorossa kaupungin suunnitteluvirasto, joka kertoi pohjoisen metsäselänteen kaavoitussuunnitelmista. Huom! Omat mielipiteet tulee lähettää kaupungin suunnitteluvirastoon 23.3. mennessä!

Seuraava asukasilta on huhtikuun 1. päivänä, eli aprillipäivänä keskiviikkona, silloin asukasilta on poikkeuksellisesti nuorisotalolla. Nuorisoasiankeskuksella on uusia suunnitelmia nuorisotalon kehittämiseksi, mm. tontti tulee laajenemaan kirkolle päin ja sen käytöstä he odottavat ehdotuksia asukkailta.

Toukokuussa on tarkoitus tehdä veneretki Villinkiin, jossa pääsemme seuraamaan vesilintujen kevätpuuhia ja keväistä luontoa aavan meren äärellä.

Roihuvuoripäivä on nyt ja tulevaisuudessakin elokuussa, johtuen Hanami-tapahtuman vetovastuun siirtymisestä seuralle. Hanami tulee olemaan joko 3.5 sunnuntaina tai 10.5. ajankohta riippuu kirsikkapuiden kukkimisesta. Hanamista tiedotetaan, kuten edellisenä vuotenakin, kiertokirjeillä netin kautta.

Luultavimmin ensi taiteiden yönä ei kenenkään tarvitse lähteä merta edemmäksi kalaan, sillä Roihuvuori-Seura on järjestämässä runsaasti ohjelmaa kotinurkillemme. Vielä mahtuu mukaan omia ehdotuksia, onko sinulla hyviä esiintyjiä tiedossa?

Seuran ja alueen tapahtumista tiedät parhaiten käymällä kotisivuillamme www.roihuvuori.com, jäsenkirjeitä ei lähetetä kuin kaksi vuodessa. Suunnitelmia on myös ilmoitustaulun pystyttämisestä ostoskeskuksen pihalle.

Kaupunginosayhdistyksesi valvoo ja toimii!

Hyvää kevättä kaikille!

Roihuvuori-Seura ry
Pia Pilhjerta
puheenjohtaja