Roihuvuori-seuran web-sivut uudistuneet (6/2015)

432
Uusi web-sivu-kuva

Kuten huomaatte, seuran ROIHUVUORI.COM web-sivut ovat uudistuneet keskiviikkona 17.6.2015. 

Ulkoasu on uudistunut ja etusivulle nostetaan automaattisesti tuoreimmat uutiset ja tapahtumat. Sivut ovat responsiiviset, eli ne tunnistavat mobiililaitteet ja pienemmät näytöt, jolloin sivun kokoformaatti mukautuu käyttäjän laitteeseen. Pienissä näytöissä sisältövalikko löytyy ruudun oikeasta yläkulmasta.  

Sivun yläbannerikuva vaihtuu automaattisesti, toistaiseksi tarjolla on kolme Hanami-henkistä panoraamakuvaa. Sivun taustalla on myös kuva. Kiitokset kuvista Susse Huhdalle. 

Jatkossa taustakuvia on tarkoitus vaihdella vuodenaikojen mukaan, pysyen kuitenkin aina Roihuvuori-teemassa. 

Sivulle on uutuutena lisätty TAPAHTUMAKALENTERI, jonne kukin pystyy omatoimisesti lisäämään tapahtumia. Suosittelemme kalenterin aktiivista hyödyntämistä. Sivun ylläpitäjätiimi tietenkin hyväksyy tekstit ennen niiden julkaisua.

Ja tietenkin, edelleen, sivulle voi lisätä omatoimisesti tapahtumia, jotka listautuvat TAPAHTUMAT kategoriaan sekä etusivulle.  Samaten tiimille voi myös ehdottaa juttuaiheita tai toimittaa valmiiksi kirjoitettuja juttuja. 

Sivulle on lisätty linkki Seuran Facebook-sivulle, teknisten syiden takia suosittua Roihuvuori-fb-sivua ei saa näkymään web-sivulla. 

Sivulle on perustettu uusi JUTTU- ja TAPAHTUMA-arkisto, josta löytyy kaikki menneet tapahtumamainokset ja jutut (http://roihuvuori.com/uutisia-ja-tapahtumia/uutis-ja-tapahtuma-arkisto).

Jatkossa pyrimme hieman yksinkertaistamaan sivujen sisältörakennetta sekä lisäämään ajankohtaisuutta. Ajatuksia ja ideoita otetaan mielellään vastaan. 

Sivujen tekniikassa on vielä pientä viilaamista, mutta emmeköhän saa kaiken kohdilleen syksyyn mennessä. 

Suuret kiitokset HELKA ry:lle, web-uudistukseen osallistuneille sekä ylläpitäjätiimille hyvin sujuneesta yhteistyöstä!