Tervetuloa Roihuvuori-seuran asukasiltaan (4/2009)

396
wikisuunnittelu_kuva1.jpg
wikisuunnittelu_kuva1.jpg

Tervetuloa Roihuvuori-seuran asukasiltaan

Ke 6.5. klo 19 Kirkon seurakuntasaliin

 

 Mitä sinä haluat Roihuvuoren ulko-olohuoneeseen?

Nopeimmat pääsevät osallistumaan hauskaan ja inspiroivaan yhteissuunnittelutyöpajaan asukasillassa, jossa ideoidaan Roihuvuoren puiston tulevaisuutta pahvimalleja, legoukkoja ja irtokarkkeja hyödyntäen! Tervetuloa!

 

Nuorisotalon vieressä olevasta tyhjästä tontista on tarkoitus tulla roihuvuorelaisten ”oma paikka” tai ulko-olohuone, joka suunnitellaan asukkaiden ehdoilla. Hankkeessa on mukana useita tahoja, mm. TKK ja Kiinteistövirasto/Tilakeskus. Rahoitusta haetaan Helsingin kaupungin Lähiöprojektilta 450 000 euroa.

Suunnitteluprosessia ohjaa arkkitehti Heikki Kukkonen, joka yhdessä arkkitehtioppilas, ympäristöjärjestö Dodo ry:n aktiivi Pete Tattersallin kanssa toimii 6.5. järjestettävän tilaisuuden vetäjänä. Pienoismallit jäävät tilaisuuden jälkeen kirkolle näytille viikoksi. Pihahankkeen aikataulu on ripeä, sillä asukkaiden mielipiteiden pohjalta luotu suunnitelma toteutetaan jo tulevan kesän aikana.

Tilaisuus videokuvataan. Paikalla on Yle FST:n kuvausryhmä tekemässä televisiodokumenttia osallistavasta kaupunkisuunnittelusta.

Etukäteen jo esitettyihin ideoihin voi tutustua linkeissä seuraavalla sivulla→, missä  on myös mahdollista kommentoida myös jo esitettyjä ehdotuksia.  

Lisätietoja:

Roihuvuori-seuran varapj Antti Möller, 0445455698, antti.moller@gmail.com

Arkkitehti Heikki Kukkonen
heikki.kukkonen@tkk.fi