Vaikuta puistojen ja katujen toimivuuteen (6/2007)

394
Roihuvuori-Seura
Roihuvuori-Seura

Helsingin kaupungin rakennusvirasto haluaa petrata niissä asioissa, joissa asukkaiden mielestä on parantamisen varaa. Siksi asukkailta kysytään kaduista ja puistoista kyselyllä postitse ja netin välityksellä. Vastaa sinäkin kyselyyn!

Toukokuun lopulla 2 500 satunnaisotannalla valittua helsinkiläistä saa postissa katujen ja puistojen kuntoa koskevan kyselyn. Kirjeen saaneet voivat vastata kyselyyn joko oheisesta linkistä aukeavalla sähköisellä lomakkeella tai palauttamalla postitse kotiin tulleen paperilomakkeen. Toiveena on, että muutkin kuin kirjeen saaneet kuntalaiset vastaavat kyselyyn.

VASTAA KYSELYYN TÄSTÄ >>

Kyselyssä on mm. väittämiä, joilla punnitaan asukkaiden tyytyväisyyttä. Rakennusvirasto kysyy asukkaiden mielipidettä mm. oman alueen katujen ja puistojen siisteydestä, istutusten hoidosta sekä penkkien ja leikkivälineiden kunnosta. Myös kulkuväylien talvihoidosta sekä ulkoilualueiden ja metsäluonnon hoidosta kysellään. Palautetta toivotaan yhtälailla autoilijoilta kuin jalankulkijoilta, pyöräilijöiltä tai rullaluistelijoilta.

Vastaajilla on oivallinen mahdollisuus vaikuttaa Helsingin katu- ja viheralueiden toimivuuteen. Kaikki vastaukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja nimettöminä. Verkkokyselyyn voi vastata 15.8.2007 asti.

Yhteenveto kyselyn vastauksista menee tiedoksi päättäjille ja alueiden hoidosta ja kunnosta vastaaville.

LISÄTIEDOT:
– toimistopäällikkö Silja Hyvärinen, rakennusvirasto, puh. (09) 3103 8619
– projektipäällikkö Dan-Henrik Långström, rakennusvirasto, puh. (09) 3103 8556