Voodoo Music Club la 5.3.2022 klo 19

195

Pauli Lyytinen Magnetia Orkesteri

LAUANTAINA 5. MAALISKUUTA 2022 KLO KLO 19.00
Pauli Lyytinen Magnetia Orkesteri @ Voodoo Music Club
Hard Rock House

Magnetia Orkesteri (2015-) on saksofonisti Pauli Lyytisen johtama yhtye, jossa soittavat trumpetisti Verneri Pohjola, basisti Eero Tikkanen ja rumpali Mika Kallio.
Vahvasti improvisoiva, akustinen kvartetti on samaan aikaan juureva, klassinen jazzkokoonpano, mutta myös vahvasti nykyjazzissa kiinni oleva luova yksikkö, jonka mielikuvituksekas, ilmaisurikas ja ennakkoluuloton musisointi on kerännyt runsaasti kiitosta. Lyytisen hienovaraiset ja luonnonlapsimaiset sävellykset tarjoavat otolliset puitteet jokaisen soittajan vahvuuksille. Omaääniset puhaltajat Lyytinen ja Pohjola muodostavat upean tutkaparin kontrabasisti Tikkasen ja rumpali Kallion vaivattomasti ja yllätyksellisesti vyöryvän kompin tukemina.
Uusi ”Hypnosis” -albumi vie kuulijansa esikoisalbumia eteerisimpiin äänimaisemiin, joissa otsikon mukaisesti tutkitaan alitajunnan, ajan ja tilan olemuksia.
”The Pauli Lyytinen Magnetia Orkesteri’s tremendously exciting performance epitomized all that is good about contemporary jazz.”

 • Ian Patterson, All About Jazz
  ”Monia ja monityylisiä projekteja läpikäynyt saksofonisti Lyytinen tuntuu Magnetia Orkesterinsa myötä löytäneen parhaan mahdollisen soittajiston toteuttamaan mielikuvituksekasta, ilmaisurikasta ja ennakkoluulotonta muusikkouttaan. Huikea yhtye.”
  -Jyri Ojala, Karjalainen
  kotisivu: http://www.paulilyytinen.com/pauli-lyytinen-magnetia
  Konsertti alkaa Hard Rock Housessa klo 20:00.
  Liput: 15 € / 12,50 €
  Lämpimästi tervetuloa

LINKKI https://www.facebook.com/events/483944500005801/?ref=newsfeed