Keskustelutilaisuus Vuotalolla to 12.9. klo 17

Kaupunginosien Kehittäjien (KaKe) tapaaminen on torstaina 12.9.2019 klo 17 Vuotalolla Vuosaaressa. Tapaamisessa käydä lävitse muuttujia, joilla asuinalueen kehitystä ja tilannetta voidaan tehdä ymmärrettäksi. Lisäksi käydään keskustelua asuinalueen kehitykseen vaikuttavista muista tekijöistä kuten alueen kommunikaatiorakenteesta ja toiminnan resursseista.

Tapaamisessa käydään läpi kaupunginosien mallintamista: mitä tietoja tarvitaan, jotta alueita voitaisiin vertailla ja löytää kehittämisen ajolinjoja (identiteetit, asuntokanta, väestö, liikekeskukset/ostarit ja kohtaamispaikat, liikenneyhteydet, sijainti kaupunkirakenteessa, sisäinen kommunikaatio, asukastilat, organisoituminen ja kehittäjäverkostot sekä kehittämisuskomukset jne.). Esimerkkinä käytetään Vuosaarta. Käymme läpi myös mahdollisia ja kiinnostavia eurooppalaisia verrokkikaupunginosia.

Tapaamisessa sovitaan tarkemmin myös syksyn perinteisestä Tallinnan matkasta. Ajatuksena on mm. tavata Kadriorgin asukasaktiiveja ja tutustua aluetyön kannalta kiinnostaviin paikkoihin.

Tavataan Vuotalon aulassa!

LISÄTIETOJA
Vuotalo