KaKe Tallinnaan 15.11.2013

Perinteisen Tallinnan risteilyn aika lähestyy taas. Viime tapaamisessa ajaksi sovittiin pe 15.11.2013. Risteilyt ovat olleet yhdistelmä ajankohtaisten asioiden käsittelyä ja vapaa-aikaa. Marraskuun puolivälissä syksyn keskeiset suuret teemat alkavat olla kypsiä tarkempaan analyysiin.

Kaupungin aluetyötä ja avustuksia käsitelleet työryhmät ovat saaneet mietintönsä tehtyä. Samoin demokratiapilottien tulokset alkavat olla selvillä ja yleiskaavaprosessissakin on otettu jo monta askelta.  Nämä lienevät risteilyn asiaosuuden kaikkia kiinnostavia aihepiirejä.

Matka tehdään Eckerö Linen ms. Finlandialla, joka lähtee Länsisatamasta klo 9 (www.eckeroline.fi). Takaisin laiva lähtee klo 17 Tallinnasta. Jokainen kustantaa ja varaa matkansa itse.

Normaalisti olemme tehneet päiväristeilyn. Nyt uudeksi ajatukseksi on noussut myös mahdollinen yöpyminen Tallinnassa. Pitemmällä reissulla olisi mahdollisuus tutustua paremmin kaupungin nähtävyyksiin ja ehkä tavata Tallinnan lähidemokratiaa kehitteleviä kansalaispiirejä (www.linnaidee.ee).

Edellytys yöpymiselle on, että siihen halukkaita olisi vähintään kuusi. Siksi pyydämme niitä, jotka ovat valmiita pitempään reissuun ilmoittautumaan Saeeda Marjalalle viimeistään ti 22.10. mennessä ositteeseen: saeedamarjala@gmail.com.

Jos yöpyjiä tulee riittävä määrä, niin otamme heihin yhteyttä ja sovimme missä hotellissa yövytään. Päiväristeilijät voivat palata Helsinkiin normaalisti.