Toimijoiden kaupunki, call for papers päättyy ti 1.3.2016

Kaupunkitutkimuksen päivät järjestetään Tieteiden talolla 28.–29.4.2016. Konferenssin työryhmien puheenjohtajille voi lähettää esitelmien tiivistelmiä 1.3.2016 asti.  Työryhmiä on yhteensä 14. Ilmoitus ehdotuksen hyväksymisestä lähetetään esittäjille 15.03.2016 mennessä.

Esitelmien abstraktit (noin 200 sanaa) pyydetään lähettämään suoraan työryhmien puheenjohtajille. Työryhmiin hyväksytään esimerkiksi valmiita tai tekeillä olevia tutkimuksia ja hankkeita, pro gradu -tutkielmia sekä yleisempiä keskustelunavauksia.

Kaupunginosien kehittäjäverkoston ideoiman työryhnmän nimi on ”Kaupunginosatoimijat uusien ideoiden lähteinä ja positiivisen muutoksen tuottajina”. Työryhmän vetäjänä on tekniikan tohtori Eino Rantala.

Päivien järjestelyistä vastaa Yhdyskuntasuunnittelun seura (YSS) yhteistyössä Kaupunkitutkimuksen seuran (SKTS) ja Tulevaisuuden tutkimuksen seuran (Tutuseura) kanssa.

Järjestävät seurat toivottavat tervetulleiksi paitsi nykyisyyttä, myös historiaa ja tulevaisuutta koskevia esityksiä.Myös tieteen ja taiteen rajoja rikkovat esitykset ovat tervetulleita. Ilmoitus ehdotuksen hyväksymisestä lähetetään esittäjille 15.03.2016 mennessä.

Kaupunkitutkimuspäivien sivut

Työryhmien kuvaukset