Ruskeasuo-Seuran vuosikokouksesta 12.2.2018 poimittua

Jyrki Erra esittelee Lankarullakioskialoitteen 1222018 ruskeasuo

Hyvää kevättä kaikille ruskeasuolaisille ja kaikille Ruskeasuon ystäville!

Ruskeasuo-Seuran vuosikokous pidettiin 12.2.2018 Ruskeasuon seurakuntakeskus Rastilla. Seuran puheenjohtajana jatkaa Jyrki Erra. Oheisessa kuvassa hän esittelee Ruskeasuo-Seuran asukasaloitetta lankarullakioskin siirtämisestä Mannerheimintien (Teboil) kulmasta Ratsas/Kurkipuistoon.

Seura on tehnyt myös mm.esityksen HSL:lle raitiovaunu 3:sen lähtöpysäkin lisäämisestä Kuusitien alkuun (nyt Jalavatie).

Johtokunnassa uusina jäseninä 2018 aloittavat Hanna Larjavaara ja Mirja Hietala. Tervetuloa!

Käy sinäkin allekirjoittamassa lankarullakioskin siirtoaloite Rastilla, vaikka Meilahden seurakunnan 3€ lounaalla perjantaisin klo 11.30-13.00. Teemme kuntalaisaloitteen allekirjoitusmahdollisuuden myös verkon välityksellä. Molempi parempi!

Ruskeasuolla tapahtuu -lehti ilmestyy myös tänä vuonna keväällä ja loppusyksyllä. Varmista lehtesi kotiinkanto maksamalla jäsenmaksu á 10€ ja laita maksuusi myös osoitteesi. Jäsenmaksutilimme on:

FI51 6601 0003 5843 56, Ålandsbanken.

Etsimme paikallisia ilmoittajia kotiinkannettuun lehteemme; ota yhteyttä jyrki.erra (at) welho.com – niin olet mukana tukemassa mm. lankarullakioskin uutta esteetöntä elämää Ruskeasuolla.

Myös jos haluat ilmoittaa täällä Helsingin kaupungin Ruskeasuon sivuilla:
Ota yhteyttä jyrki.erra (at) welho.com ilmoituksesta lehteemme. Tällä hetkellä ei ole mahdollista ottaa erillistä maksullista mainontaa kaupunginosat.fi sivullemme.

Kuva ja teksti: Aira Rusanen