Ylipormestarin alueilta 30.11.2010

pb300070.jpg
pb300070.jpg

Asukasillassa käsiteltiin ajankohtaisia asioita ja tulevaisuutta. Asukkaiden kysymyksiin vastasiat ylipormestarin lisäksi kaupungin asiantunijat eri hallinnonaloilta.

Tilaisuuden järjesti Helsingin kaupunki yhdessä kaupunginosayhdistusten kanssa.

Ylipormestari Pajunen avasi tilaisuuden toivottamalla kaikki tervetulleiksi ja totesi tilaisuuden saamisen alueelle olevan Savela-Seuran puheenjohtaja Rauni Petramon ansiota.

Ala-asteen liikuntasali oli lähestulkoon täynnä alueen kaupunkilaisia. Kahden tunnin pituisessa tilaisuudessa kysymyksiin vastaamassa oli kaupungin edustajia runsas paneelimiehistö, ylipormestarista insinööriin ja poliisiin.

Tilaisuuteen saapuneilla oli ollut mahdollisuus lähettää jo etukäteen kysymyksiä kaupungille tai esittää niitä tilaisuuden aikana. Pajunen sekä muut kaupungin hallinnon edustajat vastailivat hyvällä ammattitaidolla alueen asukkaiden kysymyksiin sekä ottivat parennusehdotuksia vastaan. Tilaisuudessa käytiin keskustelua ja kuultiin mielipiteitä muun muassa alueen kehittämisestä, teiden ja liikenteen parantamisesta, meluesteiden rakentamisesta, bussiliikenteen riittävyydestä, rakennusten korjaamisesta sekä niihin liittyvistä avustuksista, alueen siisteydestä ja turvallisuudesta.

Kaikkia puheenvuoropyyntöjä ja kysymyksiä ei ehditty edes kuulla tilaisuuden aikana. Yleisöllä oli myös mahdollisuus esittää tilaisuuden jälkeen kaupungin hallinnon edustajille kahdenkeskeisiä kysymyksiä.

Usea puheenvuoron esittäjä kiitti kaupunkia tilaisuuden järjestämisestä. Alueilta onnistui loistavasti, asukkaat olivat aktiivisia ja saivat perusteltuja vastauksia kysymyksiinsä sekä kehittämisehdotukset otettiin hyvin vastaan. Kiitos ylipormestari ja kaupunki.

Asukasilta on nähtävissä tallenteena osoitteessa www.helsinkikanava.fi.

Salmisen kysymys kaupungin edustajille

Savela-seuran pj kysymys

Savela-Seuran puheenjohtaja kysyy

pb300041.jpg

ylipormestari Jussi Pajunen