Koti Blogi
0
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helsingin kulttuuriympäristö – Kaupunkilaiset kulttuuriympäristöjen vaalijoina ja toimijoina to 9.6.

9.6.2022 @ 16:00 - 18:00

Kuva: Julia Kivelä / Helsingin kaupunki

Kuvituskuva: Julia Kivelä /Helsingin kaupunki

Helsingin kaupungin kulttuuriympäristöohjelmatyöryhmä ja Helka ry järjestävät yhteisen, otsikon mukaisen teematilaisuuden to 9.6.2022 klo 16–18 Kaupungintalon aulan ’Tapahtumatorilla’. Kaikki aihepiiristä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan! Helsingin kaupunki on valmistelemassa kulttuuriympäristöohjelmaa. Ohjelmatyö alkoi 2021 ja ohjelma valmistuu vuoden 2022 päättyessä.

Tilaisuuden tavoitteena on edesauttaa kansalaistoimijoita ja kaupungin edustajia verkostoitumaan ja innostaa uusiin toimintatapoihin. Parhaat ideat voivat muotoutua kulttuuriympäristöohjelman toimenpiteiksi. Kutsumme mukaan kaikki aiheesta kiinnostuneet kansalaistoimijat ja kaupunkilaiset jakamaan kokemuksia ja ideoimaan yhdessä erilaisia toimintatapoja, joilla voidaan vahvistaa kulttuuriympäristöjen merkitystä ihmisten arjessa ja juhlassa!

Ilmoittauduthan 6.6.2022 klo 12 mennessä. Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu tapahtumaan tästä linkistä.

Tilaisuudessa esitellään kulttuuriympäristöohjelman sisältöä, asukas- ja kaupunkilaisnäkökulmia erilaisista kulttuuriympäristöistä sekä ideoidaan yhdessä osallistujien kanssa, miten kaupunkilaisia, yksityishenkilöitä ja toimijoita voitaisiin innostaa mukaan kulttuuriympäristötyöhön ja minkälaisia uudenlaisia kumppanuuksia olisi mahdollista sekä hyödyllistä asian tiimoilta muodostaa.

Tilaisuuden avajaissanat lausuu Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan apulaispormestari Paavo Arhinmäki. Alustusten jälkeen tilaisuudessa keskustellaan ja ideoidaan pienryhmissä teemoittain. Tilaisuuden tarkempi ohjelma Ilmoittautumislomakkeella. Tilaisuus on suomenkielinen.

Tiedot

Päivämäärä:
9.6.2022
Aika:
16:00 - 18:00

Järjestäjä

Helsingin kaupunginmuseo ja Helka ry

Tapahtumapaikka

Helsingin kaupungintalo
Pohjois-Esplanadi 11-13
Helsinki, 00170 Suomi
+ Google Map