Koti Blogi
0
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kallio kukkii -kaupunginosatapahtuma juhlii jälleen kevättä ja elämää Kalliossa la 6.5. – su 14.5.!

6.toukokuu - 14.toukokuu

Kallio kukkii -festivaali 6.5. - 14.5.2023

Valoisat illat kutsuvat lähtemään liikkeelle – Kallio kukkii -festariviikko 6.5. – 14.5. saa kivikylän kukkimaan! Lisätietoa tapahtuman verkkosivulta. Katso tapahtumaviikon koko ohjelma täältä. Tapahtuman FB-svu täällä.

Kymmenen päivää kestävä monitaiteellinen Kallio Kukkii-kulttuurifestivaali hellii kulttuurin ystäviä joka toukokuu! Ohjelma koostuu Kallion ja sen lähiympäristön yhteisöjen, yritysten ja asukkaiden itse tuottamista tapahtumista. Ohjelmatarjonta on monipuolista: mukana on teatteria, musiikkia, näyttelyitä, tilataidetta, tanssia, luentoja ja työpajoja.  Suurin osa Kukkii -tapahtumista on kävijöille ilmaisia ja toteutetaan vapaaehtoisvoimin.

Vuoden 2023 Kallio kukkii -viikko mm. kukkaseppele- ja kuvataidetyöpajoja, havaijilaisen ja tahitilaisen tanssin työpajoja, joogaa, tietovisa, soitinpolku, musiikkia, tanssia, kävelykierroksia suomeksi ja englanniksi, improvisoitua näyteikkunaburleskia, runoa poetry slamista nobelrunoilijan esittelyyn, teatteria improvisaatioteatterista muihin teatteriesityksiin, uimahallin musa- ja kukkii -tunnelmasta euroviisuvalvojaisiin ja äitienpäiväkonserttiin sekä paljon muuta!! Esteettömyydestä ilmoitetaan ohjelmassa, jokaisen tapahtuman lopussa.

Harjun nuorisotalo järjesti ensimmäisen pienimuotoisen Kallio kukkii -tapahtuman Karhupuistossa vuonna 1994 – eli 27 vuotta sitten. Tätäkin voidaan juhlia la 6.5 Karhupuiston Korttelitansseissa!

Tapahtumaviikon järjestää: Kallion Kulttuuriverkosto ry.

Tiedot

Alkaa:
6.toukokuu
Loppuu:
14.toukokuu
Kotisivu:
https://www.kallionkulttuuriverkosto.fi/kalliokukkii

Järjestäjä

Kallion kulttuuriverkosto
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Kallio
Kallio
Helsinki, 00530 Suomi
+ Google Map