Koti Blogi
0
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kantsun kyläjuhlat 2.0. la 26.8.

26.elokuu

Kuvituskuva: Kanneltalon 30-vuotisfestivaali (kuvalähde Helsinkikuvia, Anne Pietarinen)

Kuvituskuva: Kanneltalon 30-vuotisfestivaali 2022 (Lähde: Helsinkikuvia, Anne Pietarinen)

Lauantaina 26.8.2023 Kannelmäki muuttuu juhlatilaksi klo 12-20! Sitratorilla, Kanneltalossa ja kirkonpuistossa on tarjolla maksutonta ohjelmaa kaikille kiinnostuneille! Vapaa pääsy.

Tapahtuma järjestetään jo toisen kerran. Kyseessä on maksuton matalan kynnyksen kaupunginosafestivaali, johon jokainen asukas pääsee halutessaan vaikuttamaan ja osallistumaan.

Tavoitteena on tarjota näkemistä ja kokemista kaikille aisteille, tuomalla keskeiselle sijainnille ja kaikkien saataville erilaisia taiteen- ja kaupunkikulttuurin muotoja. Tapahtumalla halutaan lisätä kaupunginosan veto- ja elinvoimaa sekä saada alueen sisällä positiivista liikettä ja mahdollistaa spontaanit hyvänmielen kohtaamiset ihmisten välillä!

Tervetuloa mukaan suunnittelemaan, toteuttamaan ja osallistumaan! Tavoitat meidät sähköpostilla kantsunkylajuhlat[at]gmail.com

Klikkaa tästä Facebook-tapahtumaan ja tutustu täydentyvään ohjelmatarjontaan lähempänä tapahtumaa!

Kannelmäen kyläjuhlat on kannelmäkeläisten ideasta käyntiin lähtenyt tapahtuma, jota luotsaa alueen asukkaista koostuva kyläjuhlatyöryhmä yhdessä alueen toimijoiden kanssa.

Tiedot

Päivämäärä:
26.elokuu
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/929487654749056

Tapahtumapaikka

Sitratori
Sitratori
Helsinki, Suomi
+ Google Map