Koti Blogi
0
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Katseet Koillis-Helsinkiin: osallistu verkkotilaisuuteen ke 24.5.!

24.toukokuu @ 17:30 - 20:00

Kuvituskuva: Voima Graphics Oy

(Kuvituskuva: Voima Graphics Oy)

Liity linjoille ke 24.5. klo 17.30 alkaen, kuulemaan tiiviitä katsauksia siitä, miten koillinen Helsinki muuttuu uusien asuin-, palvelu- ja liikerakennusten myötä. Tilaisuudessa kuullaan mm. seuraavien alueiden suunnittelutilanteista: Malmi, Viikki, Latokartano, Pukinmäki, Puistola ja Suutarila.

Verkkotilaisuudessa on tarjolla tuoretta tietoa alueen asemakaavakohteista sekä liikenne- ja katusuunnittelun hankkeista. Malmin uudistukset jatkuvat, ajankohtaisena aiheena esitellään suunnitteilla oleva uusi perhekeskus ja terveys- ja hyvinvointikeskus sekä koulukampus. Tietoa tulee myös Viikinrannan ja Viikin uusista kaavahankkeista. Mukana voi olla koko illan tai valita ohjelmasta itseä kiinnostavat aiheet. Ilta päättyy n. klo 20.00.

Kysy ja kerro etukäteen kaupungin Kerrokantasi -palvelussa, mistä asioista haluat kuulla illan aikana – viimeistään su 14.5. mennessä! Kaupunki pyrkii vastaamaan kysymyksiin tilaisuuden esityksissä. Tämän kyselyn lisäksi voit kysyä asiantuntijoilta suoraan tilaisuuden aikana illan aiheista chatin välityksellä.

Illan tarkentuva ohjelma ja aikataulu sekä liittymislinkki löytyvät tapahtumasivulta.

Listätietoja antaa: Tiina Antila-Lehtonen, Vuorovaikutussuunnittelija/ Kaupunkiympäristön toimiala p. 09 310 37 436 tai tiina.antila-lehtonen[at]hel.fi

Tiedot

Päivämäärä:
24.toukokuu
Aika:
17:30 - 20:00
Kotisivu:
https://tapahtumat.hel.fi/fi/events/helsinki:agd2givwny

Tapahtumapaikka

Verkkotilaisuus

Järjestäjä

Kaupunkiympäristön toimiala