Koti Blogi
0
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kaupunginmuseon ”Kruununhaan kummitustarinat” -kävely pe 7.10.

7.10.2022 @ 17:00 - 18:30

10€

Tervetuloa Kruununhaan kummitustarinat ‑kummituskävelylle pe 7.10. klo 17-18.30! Lähtöpaikkana on Helsingin kaupunginmuseon aula (Aleksanterinkatu 16). Kävelyn kesto on max. 1,5 h ja se on maksullinen, 10 €/hlö (kävely ei ole esteetön). Kaupunginmuseon järjestämät kävelykierrokset ovat suosittuja, joten lippu kannattaa hankkia ennakkoon oheisen linkin kautta https://ssl.eventilla.com/event/7eXpp

Kaupunginmuseon kummituskävelyt luovat aavemaisen näkökulman Helsingin kulttuurihistoriaan. Museon kummitusvastaavat kertovat kävelyn aikana kaupungin tunnetuimmista kummituksista ja mysteereistä. Mistä syntyvät urbaanilegendat ja miksi ihmiset kertovat kummitustarinoita? Kävelyillä ei ole varsinaista ikärajaa, mutta toivomme pienimpienkin osallistujien olevan yli kymmenvuotiaita. HUOM! Kävely alkaa Sederholmin talon ullakolta, jonne kiivetään jyrkkiä portaita. Ei esteetöntä kulkua.

Kruununhaan kummitustarinat ‑kävely lähtee kaupunginmuseolta ja päättyy Ruiskumestarin talolle. Kävelyllä pääsemme ihailemaan kaupunginosan upeaa jugend-arkkitehtuuria ja linnamaisia kivitaloja. Reitti luo tunnelmalliset puitteet karmaiseville tarinoille. Tutuksi tulevat niin Svenska Klubbenin Harmaa rouva kuin Vironkadun Päätön eversti.

Tiedot

Päivämäärä:
7.10.2022
Aika:
17:00 - 18:30
Hinta:
10€
Kotisivu:
https://www.helsinginkaupunginmuseo.fi/tapahtumat/kruununhaan-kummitustarinat-kummituskavely-13/

Järjestäjä

Helsingin kaupunginmuseo

Tapahtumapaikka

Helsingin kaupunginmuseo
Aleksanterinkatu 16
Helsinki, Suomi
+ Google Map