Koti Blogi
0
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kenen Lapinlahti? -suuri keskusteluilta to 26.1.

26.1.2023 @ 17:00 - 19:00

Tervetuloa kaikki aiheesta kiinnostuneet tapahtumaan ”Kenen Lapinlahti? – suuri keskusteluilta”, joka järjestetään to 26.1. klo 17-19. Paikkana on Lapinlahden lähde, os. Lapinlahdenpolku 8. Keskustelu Lapinlahden ja Helsingin tulevaisuudesta – niiden uhista ja mahdollisuuksista – jatkuu.

Arvostetaanko Helsingissä yhteisöllisyyttä, lähiluontoa, kulttuuria ja mielenterveyden tukemista? Entä sitä, että ihmiset kokevat elämänsä merkitykselliseksi saadessaan suunnitella ja osallistua matalan kynnyksen toimintaan kuten Lapinlahdessa nyt? Mikä taho turvaa kulttuuriperintömme jatkuvuuden ja vastaa siitä? Mikä on Lapinlahden rooli ja kohtalo, kun Ruoholahdessa ja Länsiväylän ympäristössä on suuria muutossuunnitelmia, kuten Satamatunnelin rakentamista ja pilvenpiirtäjiä?

Lapinlahdessa kuulee päivittäin, miten siellä on niin hyvä henki – toiminta on nyt vaarassa katketa ja kuihtua kertaremontin alle kahdeksi vuodeksi, kun vaiheittainenkin remontti olisi mahdollinen. Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja kuuntelemaan poliitikkopaneelia! Olemme kutsuneet paikalle Helsingin valtuustoryhmien edustajia. Tapahtuman järjestää Lapinlahden lähde.

Tapahtuman Facebook-sivu löytyy oheisesta linkistä.

Tapahtumapaikka

Lapinlahden lähde
Lapinlahdenpolku 8
Helsinki, Suomi
+ Google Map