Koti Blogi
0
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kruununhaan kummitustarinat -kummituskävely pe 19.4.

19.huhtikuu @ 17:00 - 18:30

11€
Svenska Klubben Kruununhaassa, kuva: Helsingin kaupunginmuseo

klo 17:00-18:30. Lähtöpaikka: Kaupunginmuseon sisäänkäynti (Aleksanterinkatu 16) Huom. Ilmoittautuminen museon infoon ennen kävelyn alkua. Kesto: max. 1,5 h. Kävelykierrokset ovat suosittuja, ja monet niistä täyttyvät nopeasti. Lipun ostamista ennakkoon suositellaan. Osta lippu: Kruununhaan kummitustarinat -kummituskävely 19.4. (Lipun hinta 11 €).

Tervetuloa Kruununhaan kummitustarinat ‑kummituskävelylle!

Kaupunginmuseon kummituskävelyt luovat aavemaisen näkökulman Helsingin kulttuurihistoriaan. Museon kummitusvastaavat kertovat kävelyn aikana kaupungin tunnetuimmista kummituksista ja mysteereistä. Mistä syntyvät urbaanilegendat ja miksi ihmiset kertovat kummitustarinoita? Kävelyillä ei ole varsinaista ikärajaa, mutta toivomme pienimpienkin osallistujien olevan yli kymmenvuotiaita.

Kruununhaan kummitustarinat ‑kävely lähtee kaupunginmuseolta ja päättyy Ruiskumestarin talolle. Kävelyllä päästään ihailemaan kaupunginosan upeaa jugend-arkkitehtuuria ja linnamaisia kivitaloja. Reitti luo tunnelmalliset puitteet karmaiseville tarinoille. Tutuksi tulevat niin Svenska Klubbenin Harmaa rouva kuin Vironkadun Päätön eversti.

Kuvassa Kruununhaan Svenska Klubben (kuvalähde: Helsingin kaupunginmuseo).

 

Tiedot

Päivämäärä:
19.huhtikuu
Aika:
17:00 - 18:30
Hinta:
11€
Kotisivu:
https://www.helsinginkaupunginmuseo.fi/tapahtumat/kruununhaan-kummitustarinat-kummituskavely-19-4-2024/

Järjestäjä

Helsingin kaupunginmuseo

Tapahtumapaikka

Helsingin kaupunginmuseo
Aleksanterinkatu 16
Helsinki, Suomi
+ Google Map