Koti Blogi
0
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Maailma kylässä -festivaali la-su 27.-28.5. Suvilahdessa

27.5.2023 - 28.5.2023

Maailma kyilässä -festivaalin tunnelmia 2022 (Tiivistämö)

Maailma kylässä -festivaali järjestetään Suvilahden tapahtuma-alueella tulevana viikonloppuna la 27.5. klo 11–21 ja su 28.5. klo 11–19. Festarille on vapaa pääsy ja se on ikärajaton.

Ilmaistapahtuman tarjontaan kuuluu konsertteja, kymmeniä puheita ja keskusteluita, lastenohjelmaa sekä 200 näytteilleasettajaa järjestöistä viranomaisiin ja ruoka- ja basaarimyyjiin. Festivaalilla voi kokea elämyksiä, perehtyä yhteiskunnallisiin aiheisiin sekä tietysti nauttia hyvästä musiikista, ruuasta ja ainutlaatuisesta tunnelmasta. Kaikki ohjelma on ilmaista ja ikärajatonta lukuun ottamatta viikonlopun iltaklubeja.

Alueen kartta, aikataulut, puhujat sekä ständit ja ruoka löytyvät verkkosivuilta. Puhelavan ohjelma striimataan maailmakylassa.fi-verkkosivuille suorana festivaalin aikana. Tutustu myös festivaalilehteen.

Myös Helka on tänä vuonna mukana festivaaleilla kertomassa Helsingin kaupunginosatoiminnasta yhteispisteessä nro T310 (katso tarkemmin alueen kartasta edellä olevasta linkistä), otsikolla ”Kylä- ja korttelitoimijat, Suomen Kylät ry” (yhdessä Suomen kylät ry:n ja Uudenmaan kylät ry:n kanssa). Tervetuloa moikkaamaan!

Tiedot

Alkaa:
27.5.2023
Loppuu:
28.5.2023
Kotisivu:
https://maailmakylassa.fi

Tapahtumapaikka

Suvilahti
Kaasutehtaankatu 1
Helsinki, Suomi
+ Google Map