Koti Blogi
0
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Maastokävely Hesperian ja Hakasalmen puistosuunnitelmiin liittyen ke 12.10.

12.10.2022 @ 17:00 - 19:00

Hesperian puistoa (kuva: Seppo Laakso)

Kuvassa Hesperian puistoa (kuvaaja: Seppo Laakso)

Helsingin kaupunki laatii parhaillaan Hesperian puiston ja Hakasalmen puiston puistosuunnitelmaa. Työn lähtökohtia esittelevä kaikille avoin maastokävely järjestetään ke 12.10. klo 17–19. Lähtöpaikka on Oopperatalon eteläpuolella sijaitsevalla amfiteatterilla (os. Helsinginkatu 58, kävele rakennuksen sivuitse sen taakse). Maastokävelyllä kerrotaan lähtökohdista ja periaatteista, joiden pohjalta puistosuunnitelma laaditaan. Tilaisuudessa on myös aikaa kysymyksille ja keskustelulle puistosuunnitelman tavoitteista ja vaihtoehdoista. Laittakaapa aiheesta kiinnostuneet ajankohta kalenterehinne!

Hesperian ja Hakasalmen puistojen puistosuunnitelmassa huomioidaan alueen kulttuuri- ja maisemahistorialliset arvot sekä kiinnitetään erityistä huomiota luontoarvoihin. Selvityksiä ja kartoituksia on tehty puistojen linnustosta ja luontoarvoista sekä rannan salavien kunnosta.

Hesperian ja Hakasalmen puistojen puistosuunnitelman luonnokset esitellään asukastilaisuudessa loppuvuodesta ja ne tullaan julkaisemaan www.hel.fi/suunnitelmat -sivuilla kohdassa Katu- ja puistosuunnitelmat.

Tapahtumapaikka

Ooppera
Helsinginkatu 58
Helsinki, Suomi
+ Google Map