Koti Blogi
0
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Pormestarin asukasilta Malmilla, Malmitalossa to 29.2.klo 18.30 – suunnittelijat tavattavissa pop up-torilla klo 17.30 alkaen

29.helmikuu @ 17:30 - 20:00

Kuvalähde: Helsinkikuvia, talvinen Malmi-Talo

Pormestarin asukasilta järjestetään Malmitalossa torstaina 29.2. kello 18.30–20.00. Malmin asukkaat ja toimijat ovat tervetulleita keskustelemaan Malmin ajankohtaisista asioista Malmitalon Malmisaliin, pormestari Juhana Vartiaisen isännöimänä. Toinen mahdollisuus on osallistua tilaisuuteen verkossa Helsinki-kanavalla, jolloin tilaisuuteen voi lähettää kysymyksiä viestiseinän kautta. Sähköisen KerroKantasi-kyselyn kautta voi lähettää tilaisuuden järjestäjille ajatuksia ja ideoita Malmin kehittämiseksi. Kysely sulkeutuu 22. helmikuuta.

Ennen keskusteluosuuden alkamista avataan kello 17.30 alkaen Malmitalon aulassa pop up -tori. Torilla on mahdollisuus keskustella Malmin asioista kaupungin suunnittelijoiden ja asiantuntijoiden sekä alueen muiden toimijoiden kanssa kello 18.30 saakka. Malmilaisten tunnelmia asukasiltaa odotellessa..

Asukasillat ovat yhä edelleen keskustelutilaisuuksia, joissa asukkaiden on mahdollista kysyä kaupungin toimialaan liittyvistä asioista suoraan pormestarilta ja kaupungin asiantuntijoilta. Kaupunki siirtyi pormestarimalliin kesäkuussa 2017, jolloin tilaisuuden nimeksi päätettiin antaa pormestarin asukasilta. Pormestarin asukasillat vakiintuivat silloin kaksiosaisiksi, illan aloittavaan pop up -toritilaisuuteen ja sitä seuraavaan keskusteluosuuteen.

Pormestarin asukasilta järjestetään 3–4 kertaa vuodessa tietyn kaupunginosan tai alueen asukkaille. Keskustelua käydään alueen asukkaiden esille tuomista aiheista. Yhteistyökumppaneina järjestelyissä ovat kaupunginosayhdistykset ja muut yleishyödylliset toimijat.

Yhteyshenkilöt
– Johanna Sinkkonen
, osallisuuspäällikkö, osallisuusyksikkö, p. 040 183 4931, s-posti:
johanna.sinkkonen[ät]hel.fi
Jarkko Laaksonen, vuorovaikutusasiantuntija, osallisuusyksikkö, p. 040 589 3373, s-posti: jarkko.laaksonene[ät]hel.fi

Linkit:
Helsinki-kanava, katso suora lähetys tilaisuudesta
KerroKantasi-kysely
Facebook, tapahtumakutsu

Artikkelin kuva: Helsinkikuvia -kuvapalvelusta (talvinen Malmi-Talo)

 

Järjestäjä

Helsingin kaupunki

Tapahtumapaikka

Malmitalo
Ala-Malmin tori 1
Helsinki, Suomi
+ Google Map