Koti Blogi
0
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pormestarin asukasilta Mellunkylän ja Vesalan alueille to 31.3.

31.3.2022 @ 19:00 - 20:30

Pormestarin asukasilta Helsingin Mellunkylän ja Vesalan alueille järjestetään to 31.3. klo 19–20.30. Ensimmäinen pormestari Juhana Vartiaisen isännöimä asukasilta toivottaa tervetulleiksi keskustelemaan kaikki Mellunkylän ja Vesalan asukkaat, Helsingin kaupungin edustajat sekä yhteistyökumppanit. Asukasilta järjestetään Mellunmäen ja Vesalan alueiden asukkaille Vesalan peruskoulussa (os. Sakara 5, 00940 Helsinki). Tilaisuus on katsottavissa myös suorana lähetyksenä ja myöhemmin tallenteena Helsinki-kanavalla,  www.helsinkikanava.fi

Illan aikana asukkaat voivat kysyä alueiden ajankohtaisista asioista suoraan toimialojen johtajilta ja Helsingin pormestari Juhana Vartiaiselta. Tilaisuuteen voi myös lähettää kysymyksiä viestiseinän välityksellä Helsinki-kanavan verkkosivuilta löytyvän linkin välityksellä. Asukkaiden ennakkokysymyksiä ja -aiheita kerätään KerroKantasi -palvelussa kyselyllä, joka on avoimesti kaikkien luettavissa ja vastattavissa. Kysely on auki ti 29.3. klo 16.00 saakka.

Tapahtuman Facebook-sivu löytyy oheisen linkin kautta.

Asukasilta järjestään yhteistyössä Vetoa ja Voimaa Mellunkylään -hankkeen, Mellunmäki-liikkeen sekä Vesalan pienkiinteistöyhdistyksen kanssa. Tilaisuudessa noudatetaan terveysturvallisuutta edistäviä käytänteitä. Tervetuloa!