Koti Blogi
0
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pormestarin asukasilta to 1.12. Pihlajamäen, Pihlajiston ja Viikinmäen asukkaille

1.12.2022 @ 19:00 - 20:30

Tervetuloa pormestarin asukasiltaan kaikki Pihlajamäen, Pihlajiston ja Viikinmäen alueiden asukkaat, to 1.12. kello 19.00–20.30 Pihlajamäkeen, Helsingin Uudelle yhteiskoululle! Tilaisuus on katsottavissa myös verkon kautta suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla.

Illan aikana kutsuttujen alueiden asukkaat voivat kysyä ajankohtaisista asioista suoraan Helsingin pormestari Juhana Vartiaiselta ja kaupungin toimialojen johtajilta. Lisäksi tilaisuudessa nostetaan esiin asukkaiden toivomia aiheita, joita kerätään ennakkoon.

– Pormestarin asukasilta on hyvä tilaisuus yhteiseen keskusteluun, ja kannustan kaikkia kiinnostuneita osallistumaan iltaan. Tilaisuutta voi seurata ja kysymyksiä esittää niin paikan päällä Helsingin Uudella yhteiskoululla kuin verkossa Helsinki-kanavan kautta, sen mukaan miten itselle parhaiten sopii, kertoo vuorovaikutuspäällikkö Titta Reunanen.

Kerro kantasi -palveluun  voi toimittaa sähköisesti kommentteja, kysymyksiä ja toiveita illan aikana käsiteltäväksi toivotuista aiheista 29.11. saakka. Kysymyksiä voi lähettää myös tilaisuuden aikana viestiseinän kautta Helsinki-kanavan verkkosivuilta löytyvän linkin välityksellä (kysymyksiä voi esittää, vaikka osallistuu etäyhteydellä).

Asukasilta järjestään yhteistyössä Pihlajamäki-seuran ja Pihlajisto-Viikinmäki asukasyhdistys PNV ry:n kanssa. Paikallisia ja Helsingin kaupungin toimijoita esittäytyy klo 17.30 avautuvalla pop up -torilla. Tilaisuudesta julkaistaan myöhemmin tallenne Helsinki-kanavalla. Tapahtuman Facebook-sivulle.

Lue lisää:
Löydä tapasi osallistua ja vaikuttaa Helsingin kehittämiseen
Tallenteita aiemmista pormestarin asukasilloista

Tapahtumapaikka

Helsingin uusi yhteiskoulu
Lucina Hagmanin kuja 4
Helsinki, Suomi
+ Google Map