Koti Blogi
0
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pormestarin asukasilta to 16.2. Vuosaaren asukkaille

16.2.2023 @ 18:00 - 20:30

Tervetuloa pormestarin asukasiltaan kaikki Vuosaaren asukkaat, to 16.2. kello 19.00–20.30 Vuosaaren lukion tiloihin, os. Mosaiikkiraitti 2b! Tilaisuus on katsottavissa myös verkon kautta suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla.
Tilaisuudesta julkaistaan myöhemmin myös tallenne Helsinki-kanavalla.

Pormestari Juhana Vartiaisen isännöimässä asukasillassa kaupungin toimialat ja yhteistyötahot keskustelevat ja vastaavat asukkaiden kysymyksiin alueen ajankohtaisista aiheista. Kysymykset voivat olla yksittäisiä asioita, jotka askarruttavat alueella tai laajempia kokonaisuuksia. Lisäksi tilaisuudessa nostetaan esiin asukkaiden toivomia aiheita, joita kerätään ennakkoon Kerro kantasi -palvelussa. Palveluun voi siis toimittaa sähköisesti kommentteja, kysymyksiä ja toiveita illan aikana käsiteltäväksi toivotuista aiheista 15.2. saakka. Kysymyksiä voi lähettää myös tilaisuuden aikana viestiseinän kautta Helsinki-kanavan verkkosivuilta löytyvän linkin välityksellä (kysymyksiä voi esittää, vaikka osallistuu etäyhteydellä).

Pormestarin asukasilta on hyvä tilaisuus yhteiseen keskusteluun, ja kaikkia kiinnostuneita kannustetaan osallistumaan iltaan! Tilaisuutta voi seurata ja kysymyksiä esittää niin paikan päällä Vuosaaren lukion tiloissa kuin verkossa Helsinki-kanavan kautta, sen mukaan miten itselle parhaiten sopii. Tavoitteena on, että asukkaat voisivat saada tietoa ja käydä matalalla kynnyksellä keskustelua kaupungin asiantuntijoiden kanssa, jotka ovat vastuussa asioiden valmistelusta ja toimeenpanosta.

Tapahtuman alussa, klo 18.00 alkaen, on pop up -torilla mahdollisuus tavata kaupungin eri toimialojen edustajia ja osallisuus ja neuvonta -yksikön henkilöstöä sekä paikallisyhdistysten toimijoita. Koko tilaisuuden ajan on lastenhoitopalvelu yli 3-vuotiaille lapsille yhteistyössä Pienperheyhdistys ry:n ja Job’d -hankkeen nuorten kanssa.

Tilaisuuden järjestää Helsingin kaupunki yhdessä alueen yhdistysten kanssa.

Tapahtuman Facebook-sivu.
Tapahtuman oma sivu.

Lue lisää:
Löydä tapasi osallistua ja vaikuttaa Helsingin kehittämiseen
Tallenteita aiemmista pormestarin asukasilloista

Järjestäjä

Helsingin kaupunki

Tapahtumapaikka

Vuosaaren lukio
Mosaiikkiraitti 2b
Helsinki, Suomi
+ Google Map