Koti Blogi
0
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Pormestarin asukasilta Töölössä to 25.4.

25.huhtikuu @ 17:30 - 20:00

Ilmakuva Temppeliaukiosta (Lähde: helsinkikuvia.fi, SKY-foto Möller)

Pormestarin asukasilta järjestetään Töölön palvelukeskuksessa (os. Töölönkatu 33) to 25.4. klo 18.30–20.00. Pormestari Juhana Vartiainen isännöi keskustelutilaisuutta.

Kaikki töölöläiset ja alueen käyttäjät ovat tervetulleita keskustelemaan Töölön ajankohtaisista asioista Töölön palvelukeskukseen to 25.43. Iltaan voi osallistua halutessaan myös etänä verkon kautta Helsinki-kanavalla, jolloin tilaisuuteen voi lähettää kysymyksiä viestiseinän kautta.

Ennen keskusteluosuuden alkamista avataan kello 17.30 alkaen Töölön palvelukeskuksessa pop up -tori. Torilla on mahdollisuus keskustella Töölön asioista kaupungin asiantuntijoiden ja alueen muiden toimijoiden kanssa klo 18.30 saakka.

Ennen iltaa voi lähettää tilaisuuden järjestäjille ajatuksia ja ideoita Töölö kehittämiseksi sähköisesti  KerroKantasi-kyselyn avulla. Kysely sulkeutuu to 18.4.

Taustaa

Kaupunginjohtaja Teuvo Auran aloitteesta ryhdyttiin 1970-luvun puolivälissä järjestämään Helsinki-tunteja, joiden aikana asiantuntijat vastasivat asukkaiden ja toimittajien esittämiin kysymyksiin.

Asukasillat ovat yhä edelleen keskustelutilaisuuksia, joissa asukkaiden on mahdollista kysyä kaupungin toimialaan liittyvistä asioista suoraan pormestarilta ja kaupungin asiantuntijoilta.

Kaupunki siirtyi pormestarimalliin kesäkuussa 2017, jolloin tilaisuuden nimeksi päätettiin antaa pormestarin asukasilta. Pormestarin asukasillat vakiintuivat silloin kaksiosaisiksi, illan aloittavaan pop up -toritilaisuuteen ja sitä seuraavaan keskusteluosuuteen.

Pormestarin asukasilta järjestetään 3–4 kertaa vuodessa tietyn kaupunginosan tai alueen asukkaille.  Keskustelua käydään alueen asukkaiden esille tuomista aiheista.

Yhteistyökumppaneina järjestelyissä ovat alueen kaupunginosayhdistykset ja muut yleishyödylliset toimijat.

Lisätietoa:

Johanna Sinkkonen, osallisuuspäällikkö/osallisuusyksikkö, p. 040 183 4931, s-posti: johanna.sinkkonen[at]hel.fi

Heini Rask, pormestari Juhana Vartiaisen erityisavustaja, p. 040 700 1715, s-posti: heini.rask[at]hel.fi

Tapahtumapaikka

Töölön palvelukeskus
Töölönkatu 33
Helsinki, Suomi
+ Google Map