Koti Blogi
0
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pysäköinnin muutokset Helsingin asuinkaduilla – verkkotilaisuus ke 15.2.

15.2.2023 @ 17:00 - 18:30

Talvisen jalankulun helpottamiseksi kadunvarsipysäköintiin tehdään muutoksia eri puolilla Helsinkiä. Kaupunki järjestää ke 15.2. verkossa asukastilaisuuden, jossa esitellään uusien pysäköintijärjestelyjen periaatteet ja vaikutukset kaupunginosittain.Tilaisuus alkaa klo 17 ja päättyy viimeistään kello 18.30.

Tilaisuuden aluksi liikennesuunnittelun ja kunnossapidon edustajat kertovat pysäköintimuutoksista, minkä jälkeen on aikaa kysymyksille. Tilaisuudessa voi kommentoida ja esittää kysymyksiä chatin kautta. Kysymyksiin on vastaamassa joukko kunnossapidon ja liikennesuunnittelun asiantuntijoita. Liity mukaan tilaisuuteen oheisesta linkistä.

Pysäköinti muuttuu noin 150 tonttikadulla eri puolilla Helsinkiä kantakaupungin ulkopuolella. Uudet pysäköintijärjestelyt tarkoittavat esimerkiksi pysäköintikieltoa jalkakäytävän puolella tai pysäköinnin siirtämistä jalkakäytävän vierestä kadun toiselle laidalle. Järjestelyllä helpotetaan jalkakäytävien puhdistamista ja liukkaudentorjuntaa. Toimivammalla talvikunnossapidolla voidaan vähentää liukastumisia ja kaatumisia, jotka ovat jalankulkijoiden yleisimpiä loukkaantumissyitä.

Muutoksia pysäköintiin tulee eri puolille Helsinkiä kantakaupungin ulkopuolella, ja ne tulevat voimaan pääosin vuoden 2023 aikana. Muutoksia on tulossa seuraaville alueille: Haaga, Heikinlaakso, Herttoniemi, Jakomäki, Koskela, Kulosaari, Kumpula, Kuusisaari, Käpylä, Laajasalo, Lassila, Lauttasaari, Malmi, Munkkiniemi, Munkkivuori, Myllypuro, Pakila, Patola, Puistola, Pukinmäki, Reimarla, Siltamäki, Tapaninvainio, Tapulikaupunki, Toukola, Veräjämäki, Yliskylä ja Vuosaari.

Voit tutustua etukäteen pysäköintimuutosten periaatteisiin ja vaikutuksiin omalla alueellasi Helsingin kaupungin sivuilla. Uutinen aiheesta löytyy kaupungin verkkosivuilta.
Tilaisuuden tallenne on katsottavissa kaupunkiympäristön Youtube-kanavalta tilaisuuden jälkeen.

Tervetuloa verkkotilaisuuteen ke 15.2. klo 17.00 – 18.30 kuulemaan lisää!

Tiedot

Päivämäärä:
15.2.2023
Aika:
17:00 - 18:30
Kotisivu:
https://tapahtumat.hel.fi/fi/events/helsinki%3Aagc53cfnhy

Järjestäjä

Helsingin kaupunki
Puhelin
09 310 22111
Sähköposti
kaupunkiymparisto@hel.fi

Tapahtumapaikka

Verkkotilaisuus