Koti Blogi
0
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Stadin perinteinen Talvirieha Paloheinässä ke 22.2.

22.2.2023 @ 15:30 - 18:30

Talviloman perinteinen koko perheen tapahtuma Stadin Talvirieha palaa tänä vuonna jälleen kotikonnuilleen Paloheinään, ke 22. helmikuuta kello 15.30-18.30! Paikka: Paloheinän ulkoilualue / Lähiliikuntapaikka, os. Pakilantie 124, Tuomarinkylä. Aiempien vuosien tapaan Talvirieha on yhä maksuton ja aktiviteettikattaus on laaja.

Talviriehan aikana tutusti kiekkoillaan, luistellaan, lämitään, suksitaan lasten hiihtokisa, lumikenkäillään, tehdään lumiukkoja ja ihaillaan laduntekolaitteistoa ja paloautoa, vieraillaan kirjastoautossa ja paljon, paljon muuta koko perheelle, niin lapsille kuin vaikka isovanhemmille. Talviriehassa on rajoitettu määrä vuokrasuksia lähinnä aikuisille, eli omien hiihtovälineiden mukaan ottaminen on suositeltavaa. Tarkemmat aikataulut ja tapahtumatiedot julkaistaan lähempänä tapahtumaa osoitteessa helsinkiliikkuu.fi/talvirieha

Pakilan Veto järjestää lasten leikkimielisen hiihtokilpailun Paloheinän Talviriehassa 22.2. klo 15.30-18.30. Matkana on 200 metriä ja hiihtotapa oman valinnan mukaan, perinteinen tai vapaa. Lähtö tapahtuu neljän hiihtäjän ryhmissä, ja kaikki maaliin tulleet palkitaan mitalilla sekä mehulla.

Helsingin Latu ja Polku tarjoaa lapsille ja aikuisille mahdollisuuden kokeilla lumikenkiä Paloheinän lähimaastossa. Lumikengät ovat oivallinen liikkumistapa hangessa, mukavaa ulkoilua ja hyvää talviliikuntaa.

Lastenkirjastoauto Stoori tuo Talviriehaan bussilastillisen tarinoiden lumoa. Kirjastoautosta voit lainata niin kirjoja, elokuvia kuin lautapelejäkin, tai vaikka vain istahtaa hetkeksi lueskelemaan.

Pakinkylän VPK:n paloauto porhaltaa Talviriehaan paikalle kello 16.30. Paloauto ja sen mittava sammutuskalusto on ihailtavissa ja ihmeteltävissä aina kello 18.30 asti.

Talviriehan järjestää Helsingin liikuntapalvelut yhteistyössä Helsingin jäähallin, Helsingin Luistelijoiden, HIFK ishockeyn, Pakilan Vedon, Helsingin ladu ja polun kanssa.

Tiedot

Päivämäärä:
22.2.2023
Aika:
15:30 - 18:30
Kotisivu:
https://tapahtumat.hel.fi/fi/events/helsinki:agdagd47ja

Järjestäjä

Helsingin liikuntapalvelut yhteistyötahojen kanssa

Tapahtumapaikka

Paloheinän ulkoilualue
Pakilantie 124
Helsinki, Suomi
+ Google Map