Koti Blogi
0
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tapulin Kyläjuhlat la 17.6.

17.kesäkuu

Tapulin kyläjuhlat 17.6.2023

Tapulin Kyläjuhlat on kaikille avoin ja ilmainen kaupunginosafestivaali la 17.6. klo 12-22 – tervetuloa!  Se täyttää Tapulikaupungin katukirppiksillä, musakeikoilla ja muulla mainiolla ohjelmalla. Merkkaa siis la 17.6. kalenteriisi ja tule viettämään mukava kesäpäivä Tapulikaupunkiin! Tapahtumapaikka löytyy Maatullinkujalta ja viheralueelta sen varrella. Tulo-ohje alempana.

KIRPPIS
Tuo tarpeettomat tavarasi ja vaatteesi Tapulin katukirppikseen! Kirppis on täysin ilmainen eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Kirppis järjestetään klo 12-15. Tuo oma pöytäsi tai lakanasi ja valitse vapaasti myyntipaikkasi Maatullinkujalta tai puistikosta. Viethän pois kaikki myymättä jäänyt tavarat. Huomaa, että tapahtuma-alueelle ei voi parkkeerata. Lähin parkkipaikka löytyy Ajurinaukiolta.

MUSIIKKIA:
Päälava: Paleface, Trio Tetris, Taisto Tapulist, Beautiful Animal, Tiikerin Vuosi, Kuumaliima
JWS
Tapulin Mestari-lava: paikallinen trubaduuri, runoilija Pasi Ojanen

SAAPUMINEN JA TAPAHTUMA-ALUE
Tapulin Kyläjuhlien päätapahtuma-alue on Tapulikaupungissa Maatullinkujalla sekä Maatullinkujan varrella sijaitsevalla viheralueella. Alue on lyhyen kävelymatkan päässä Puistolan juna-asemalta. Tapulikaupunkiin pääsee myös bussilinjoilla 73, 73N, 74, 74N, 75, 79, 79N, 699X ja 703. Julkisen liikenteen aikataulut voit katsoa HSL:n Reittiopas-sovelluksesta: reittiopas.hsl.fi

Tapahtumaan on mahdollista saapua myös omalla autolla. Lähin parkkipaikka löytyy Ajurinaukiolta. Huomioithan kuitenkin, että parkkitilan löytymistä ei voida taata etukäteen.

Tapahtuman Facebook-sivu.
Tapahtuman järjestää Helsinki Urban Art

Tiedot

Päivämäärä:
17.kesäkuu
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/893745268527646

Järjestäjä

Helsinki Urban Art
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Maatullinkuja
Maatullinkuja
Helsinki, Suomi
+ Google Map