Koti Blogi
0
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Uutta Keski-Helsinkiä -verkkotilaisuus ma 23.5.2022 klo 17.00 alkaen

23.5.2022 @ 17:00 - 19:00

Kaupunki järjestää Uutta Keski-Helsinkiä -verkkotilaisuuden ma 23.5.2022 klo 17.00 alkaen. Tilaisuudessa Helsingin kaupungin työntekijät kertovat lyhyiden esitysten avulla Keski-Helsingin tulevaisuuden suunnitelmista. Saat tietoa siitä, mitä kaupunki suunnittelee keskiseen Helsinkiin ja mitä uutta se aikoo rakentaa. Tilaisuuden aiheita ovat asuminen, liikenne, puistot ja viheralueet. Illan aikana käydään läpi Pasilan, Käpylän, Kumpulan, Koskelan, Toukolan ja Arabiarannan ajankohtaisia asioita. Kaikki alueiden asukkaat ja muut kiinnostuneet ovat tervetulleita verkkotilaisuuteen!

Tilaisuudessa voi kommentoida ja esittää kysymyksiä esiteltävistä asioista chatin kautta. Kysymyksiin on vastaamassa joukko kaupunkiympäristön asiantuntijoita. He pyrkivät vastaamaan mahdollisimman moniin kysymyksiin illan aikana. Voit olla mukana koko illan tai valita ohjelmasta sinua kiinnostavat osat. Liittymislinkki verkkotilaisuuteen päivittyy tapahtuman sivulle lähempänä iltaa.

ILLAN AIKATAULU:

Aikataulu on ilmoitettu n. 5 min. tarkkuudella.
– Klo 16.45 Voit liittyä tilaisuuteen
Klo 17.00 Ohjelma alkaa: tervetuloa ja illan ohjelman läpikäynti
– Klo 17.05 Mistä lähtökohdista kaupunkia suunnitellaan?
– Klo 17.10 Lahdenväylän osayleiskaava

PASILA, PUISTOT JA LIIKENNE 
– Klo 17.15 Käynnissä olevat puistosuunnitteluhankkeet: Mitä piristystä ja parannusta alueen puistoihin?
– Klo 17.20 Katsaus Pasilan kaavoitukseen. Esittelyssä esimerkiksi Tornialueen keskiosan suunnittelun
tilanne.
– Klo 17.30 Savonkadun ympäristö, asemakaavan muutos. Missä mennään suunnittelussa?
– Klo 17.35 Kalasatamasta-Pasilaan raitiotiehankkeen ajankohtaiset
– Klo 17.40 Kysymyksiä ja vastauksia

Tauko  

KÄPYLÄ, KUMPULA, KOSKELA, ARABIANRANTA, TOUKOLA 
Klo 18.00 Arabianrannan, Kumpulan ja Toukolan kaavoituksen ajankohtaiset kuulumiset. Esittelyssä muun muassa Kumpulanmäen asemakaavanmuutos sekä Arabian kauppakeskuksen asemakaavanmuutos
– Klo 18.10 Käpylän, Kumpulan ja Koskelan kaavoituksen ajankohtaiskatsaus: pian käynnistyvät ja suunittelussa olevat kohteet
– Klo 18.30 Taloyhtiöiden energianeuvonta
– Klo 18.35 Kysymyksiä ja vastauksia
– Klo 18.50 OmaStadi-hankkeiden toteutus
– Klo 18.55 Näin osallistut jatkossa kaupunkiympäristön kehittämiseen
– Klo 19.00 Ilta päättyy

Muutokset ohjelmassa mahdollisia

Kaikki valmisteilla olevat kaavahankkeet sekä voimassa olevat asemakaavat löytyvät karttapalvelusta. Tutustu karttapalveluun.

Tilaisuuden tallenne jaetaan tapahtuman sivulle sen jälkeen (tekstitettynä). Sitä voi katsoa 3 kk:n ajan. Myös chatin kysymykset ja niiden vastaukset kootaan tapahtuman sivulle luettavaksi tilaisuuden jälkeen.  Tilaisuus etenee ohjelman mukaan. Voit lähettää chatiin kysymyksiä illan aiheisiin liittyen. Tilaisuudessa käydään läpi sekä ennakkokysymyksiä (16.5. mennessä kerrokantasi-palveluun jätettyjä) että chattiin tulleita kysymyksiä aihepiireittäin. Osallistua voit halutessasi myös vain kuunnellen. Tilaisuudessa puhutaan suomea, mutta kysymyksiä voi laittaa myös ruotsiksi tai englanniksi.

Järjestäjä

Helsingin kaupunki