Koti Blogi
0
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Viaporin Kekri -tapahtumakokonaisuus la 5.11. Suomenlinnassa

5.11.2022 @ 14:00 - 22:00

Viaporin Kekri -tapahtumakokonaisuus Suomenlinnassa järjestetään jälleen la 5.11.! Tutustu erittäin runsaaseen ohjelmatarjontaan! Viaporin Kekri on Suomenlinnan oma sadonkorjuuajan juhla, jossa merilinnoituksen voi nähdä vuoden pimeimpänä aikana uudessa valossa. Helsingin rakastetun kaupunginosan ravintolat ja kahvilat kattavat pöydät sadonkorjuuajan herkuin ja tarjolla on monipuolista ohjelmaa ulkoalueilla ja sisätiloissa. Luvassa on kulttuuria, taidetta, musiikkia, performansseja, opastuksia, pimeyttä, ruokaa ja juomaa.

Tässä vain muutamia poimintoja laajasta ohjelmatarjonnasta:

Opastus: Kekrin tähtiretki
Koe tähtitaivas Suomenlinnan yllä. Ursan tähtiretkellä tutustutaan syksyn tähtikuvioihin ja planeettoihin, sekä niiden paljastamaan maailmankaikkeuden-rakenteeseen.

Opastus: Kuolon kello kumahtaa
Kummitukset, kuolema ja kuolemanrituaalit itsenäisen Suomen sodissa tulevat tutuksi opastetulla kierroksella.

Koko perheen haamujahti
Leikkisät haamut valtaavat Sotamuseon kekrin aikaan! Pystytkö löytämään ne kaikki? Haamujahti on kivaa tekemistä koko perheelle. Tavoitteena on löytää kaikki näyttelyssä piilottelevat haamut.

Acapella -konsertti Suomenlinnan kirkossa
Myllysalissa mm. tilateos, Kahoisia lauluja vanhoilla soittimilla, äänimaljarentoutus
Linna Bar:issa kolme eri bändiä (klo 18 /20 /22) ja pihasauna
Tenalji von Fersenissä Olutfestivaali

Kekripukin polttoseremonia (klo 18.00, Varvilahti)
Tule katsomaan, kun murheet poltetaan Kekripukin mukana taivaan tuuliin. Tuliryhmä Polte ja Lintukoto esiintyvät polttoseremonian aikana. Kekripukin polttoa voi seurata Suomenlinna-museon puoleiselta rannalta ja Tykistölahden sillalta.

Tapahtuman Facebook-sivu.

Viaporin Kekri järjestetään jo kahdeksatta kertaa. Viaporin Kekri on Suomenlinnan yrittäjien sekä yhdistysten, taiteilijoiden ja esiintyjien yhdessä järjestämä tapahtuma. Sitä koordinoi Suomenlinnan hoitokunta ja tapahtuma järjestetään yhteistyössä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun tapahtuma-alan opiskelijoiden kanssa.

Tiedot

Päivämäärä:
5.11.2022
Aika:
14:00 - 22:00
Kotisivu:
https://www.viaporinkekri.fi/

Tapahtumapaikka

Suomenlinna
Suomenlinna
Helsinki, Suomi
+ Google Map