Beach Partya juhlittiin aurinkoisessa illassa

bp1

Tapaninvainion uimarannalla vietettiin koko perheen Beach Party -tapahtumaa Taiteiden yönä 22.8.2013. Tapahtuma keräsi viitisensataa osallistujaa ja veti niin järjestäjien kuin vieraidenkin kasvot hymyyn.

”Tapahtuma täytti odotukset ja osin jopa ylitti ne. Oli hienoa nähdä ihmisten tulevan ja osallistuvan niin zumbaan ja mindfulnessiin kuin nauttivan musiikkiesityksistäkin”, toteaa tapahtumaa järjestänyt Ville H.S. Ranta. 

Illan aikana lavalla kuultiin Tapaninvainion asukashankkeen eli demokratiapilotin tuloksia. Kaupunginosayhdistyksen puheenjohtaja Laura Vehkaoja toi esille, että osa asukkaiden ideoimista hankkeista on jo toteutunut. Tapaninvainiolla on nyt mm. oma ilmoitustaulu ja kaupunki kunnosti kesällä uimarantaa.

Lisäksi lavalla kuultiin lauluyhtye Chimen sekä Elina Saurin upeita esityksiä, Viileät Venlat -tyttöryhmää ja viihdyttiin Bailatino-jumpan tahdissa.

Rannan teltassa oli tarjolla maukasta paellaa sekä kahvittelijoille erilaisia makeita herkkuja. Visuaalista herkkua osallistujille tarjosi puolestaan tapaninvainiolaisen Jan Vanhalan suunnittelema graffititeos We live here. Graffitille etsitään parhaillaan Tapaninvainiosta paikkaa, jossa se voisi olla esillä.

Rannalla järjestetty ohjattu onginta osoittautui yllättävän suosituksi. Koukkuun tarttui Vantaanjoesta salakoita, särkiä, ahvenia ja peräti yksi turpa!

Tapahtumassa oli tarjolla myös melontaa, päähierontaa, frisbeegolfia, kasvomaalausta, keppihevostelua, kirpputorimyyntiä ja Malmin palloseuran vetämä tarkkuuspotkukilpailu.

Beach Partyn järjesti Tapaninvainion kaupunginosayhdistys ry ja sen toteutukseen osallistui lukuisia vapaaehtoisia henkilöitä läheltä ja kaukaa. Kiitokset kaikille osallistujille yhteisestä tapahtumasta!

Valokuvia tapahtumasta löytyy täältä.

graffiti