Tapaninvainion asukashanke keräsi paikalle yli sata kiinnostunutta

Tapaninvainion asukashankkeen avajaisia vietettiin positiivisissa ja keskustelevissa tunnelmassa. Tilaisuus kokosi paikalle yli sata kiinnostunutta asukasta ja tarjosi jo esimakua siitä miten aluetta haluttaisiin kehittää. Nuorten tilojen puute nousi esille yhtenä selkeänä kehityskohteena.

pajunen ja laura web

Illan aiheesta alustivat muun muassa kaupunginjohtaja Jussi Pajunen ja Roihuvuoren kyläpäällikkö Otto-Ville Mikkelä. Tilaisuudessa keskusteltiin paljon sähköisistä osallistumisen mahdollisuuksista, mutta yleisöstä myös muistutettiin, että tietoa pitää jakaa perinteisilläkin tavoilla. Kyläpäällikkö Mikkelä korosti lähikapakoiden merkitystä tiedon ja kontaktien haun avainpaikkoina.

Tapaninvainion yhdistyksen puheenjohtaja Laura Vehkaoja kertoi Tapaninvainion vireästä asukastoiminnasta, mutta sparrasi yleisöä osallistumaan demopilotin tulevaan ideariiheen 18.5. Tapahtuman avulla on tarkoitus synnyttää realistinen esitys siitä, mitä toimintaa alueen eri asukasryhmät kaipaavat ja miten ne voidaan toteuttaa. Tärkeä yhteistyökumppani hankkeelle on Staffansby Lågstadieskolan, joka tarjoaa tilat asukashankkeen tapahtumille tänä keväänä.

Lue lisää: www.demokratiapilotti.fi