FutisPiknik liikutti tapaninvainiolaisia

Torstaina 16.8.2012 Tervapääskyn leikkipuistossa järjestetty FutisPiknik oli menestys! Paikalle saapui toistasataa tapaninvainiolaista ja lämmin sää helli osallistujia.

Tapahtuma alkoi jalkapallo-otteluilla, jotka toteutettiin nurmikentällä kahtena pelinä runsaan osallistujamäärän vuoksi. Pelit sujuivat sopuisasti, vaikka pelaajien joukossa oli pikkulapsia, alakouluikäisiä sekä nuoria ja aikuisia.

Piknik-eväiden nauttimisen lomassa saatiin kuunnella Open Stagella esitettyjä lauluja, vitsejä ja puheita. Kotiseututietämys kasvoi Tapaninvainio-aiheisen tietovisan muodossa. Kukapa voisi enää unohtaa mäellä asuneen kapteenskan lemmikkipapukaijaa, miesten jalkapalloporukan nimeä tai tapaninvainiolaisten mieluisinta ravintola-annosta!

Kiitos Tapaninvainion kaupunginosayhdistys ry:lle, Malmin Palloseuralle ja aktiivisille asukkaille, jotka osallistuivat tapahtuman järjestelyihin ja toteutukseen! Kiitos pelaajille, kannustajille ja esiintyjille! FutisPiknik jätti jälkeensä hyvien muistojen lisäksi siistikuntoisen leikkipuiston ja asvalttiliiduilla toteutettua katutaidetta.

futis

tapaninvainio futispiknik 2012