Tapaninvainion vaalitapahtumassa keskusteltiin palveluista

Sateisesta säästä huolimatta Tapaninvainion vaalitapahtuma Immolan koululla keräsi kunnallisvaaliehdokkaita ja kaupunkilaisia. Tunnelma oli lämmin hyvien keskusteluiden, herkkujen, musiikin ja innostuneiden ihmisten ansioista. Paikalla oli ehdokkaita lähes kaikista tämänhetkisistä Helsingin valtuustopuolueista.

vaalipaneeli 270912
Kuva: Kaisa Huikuri

Vaalipaneeliin osallistuivat Anna Vuorjoki (vas), Osku Pajamäki (sd), Elina Moisio (vihr), Olli Sademies (ps) ja Tuomas Nurmela (kok). Paneelissa keskusteltiin mm. Helsingin kilpailukyvystä lapsiperheiden kotikaupunkina, Tapaninvainion huonosta palvelutilanteesta, metropolihankkeesta ja lähidemokratian toteuttamisesta.

Kaikki panelistit lupasivat kannattaa Tapaninvainion lähipalveluiden parantamiseksi tehtyä aloitetta ja Kapuntalo-hanketta. Panelistit lupasivat myös selvittää miten Tapaninvainion lähipalvelut saadaan järjestettyä ennen kuin Kapuntalo saadaan rakennettua.

Myös useat muut ehdokkaat ovat luvanneet edistää aloitteessa esitettyjen tavoitteiden toteutumista kaupunginvaltuustoon päästessään. Tässä kannattajien lista kokonaisuudessaan:

Kokoomus: Tuomas Nurmela, Pekka Majuri, Heimo Laaksonen, Juha Levo
SDP: Osku Pajamäki, Reijo Vuorento, Antti Vuorela, Mari Rantanen, Sari Kokko
Vihreät: Elina Moisio, Sanna Vesikansa, Sirkku Ingervo, Matti From
Perussuomalaiset: Olli Sademies
Keskusta: Markku Vuorinen
Vasemmistoliitto: Anna Vuorjoki
SKP: Yrjö Hakanen, Kalle Hernberg, Jorma Heinonen, Arto Lindqvist

vaalitapahtuma 2

Kuva: Harriet Kolehmainen