Vielä ehtii antamaan palautetta Helsingin meluntorjunnan toimintasuunnitelmaluonnoksesta (15.4. mennessä)!

Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen kokoama meluntorjunnan toimintasuunnitelmaluonnos vuosille 2013-2017 ja siihen liittyvä aineisto on nähtävillä Helsingin ympäristökeskuksen nettisivuilla osoitteessa http://www.hel2.fi/ymk/meluselvitys/toimintasuunnitelma/index.htm

Tapaninvainiota koskevia liikenteen meluntorjunnan kohteita ovat mm. Tapaninvainiontie pohjoinen ja Tapaninvainiontie eteläinen. Lisäksi Tapaninvainiontien ja Kirkonkyläntien risteysalue, joka sisältyy Tapaninvainiontie pohjoinen-kohteen osana.

Tapaninvainion alueella liikenteen sujuvuuteen, turvallisuuteen sekä asumisviihtyvyyteen vaikuttavia seikkoja ovat myös läpiajoliikenne Kehä I:n ja Kehä III:n välillä sekä Malmi-Vantaa välillä. Samoin liikenneturvallisuus Tapaninvainiontien ja Karhusuontien risteyksessä, jossa ei ole edelleenkään liikennevaloja.

Tapaninkyläntein vartta Tapanilaa kohti on juuri suojattu tehokkaasti melulta, samoin Suutarilantietä pohjoiseen Siltamäestä. 

Toimintasuunnitelmaluonnoksesta on mahdollista antaa palautetta ympäristökeskuksen sivuilla olevaan palautepostilaatikkoon 15.4.2013 asti. Käykää kommentoimassa!