Yhdistyksen vuosikokouksen kuulumisia

Tapaninvainion kaupunginosayhdistyksen vuosikokouksessa tiistaina 9.4.2019 käsiteltiin sääntömääräiset asiat, mm. valittiin uusi hallitus. Kokoonpano on seuraava:

Aki Aalto, puheenjohtaja
Mikael Vehkaoja, varapuheenjohtaja
Jyrki Saulo, rahastonhoitaja
Marko Halla
Elise Järvenpää
Emma Mussalo
Ari Orttenvuori
Hannu Salovaara
Jonna Sojakka

varajäsenet:
Anne Honkanen
Johanna Saarinen
Ari Väisänen

Kuluvan vuoden jäsenmaksu pysyi ennallaan 10 eurossa ja kaikkia uusia ja vanhoja jäseniä pyydetään maksamaan ko. summa yhdistyksen tilille FI62 8000 1171 0817 15 – saaja Tapaninvainion Kaupunginosayhdistys ry. – Tiedonantokenttään tulee laittaa ehdottomasti: Nimi, Osoite ja Sähköpostiosoite.

TÄRKEÄÄ: Kokouksessa todettiin yksimielisesti, että yhdistyksen hallitus on tehnyt loistavaa työtä kuluneen vuoden aikana. Ehdoton huippusuoritus on ollut menestyksekäs taistelu Immolantien koulun puolesta. Samoin mm. historiaryhmä on tehnyt mahtavaa työtä seudun mielenkiintoisia vaiheita selvittäessään. Olisiko siis niidenkin alueen asukkaiden, jotka tähän mennessä eivät ole jäseniä, aika liittyä edes kannatusmielessä? Koskaan ei tiedä, milloin Sinun henkilökohtainen asumiseen liittyvä asiasi tarvitsee edunvalvontaa, ja yksin et pysty vaikuttamaan.

Ja jos saamme riittävästi uusia maksavia jäseniä, niin pystymme järjestämään taas kollektiivisesti mielenkiintoisia ja hauskoja tilaisuuksia (esim. Beach party). LIITY SIIS JÄSENEKSI NYT https://www.kaupunginosat.net/tapaninvainio/yhdistys/liity-jaeseneksi. Jokaisen kontribuutio on tärkeä.