Katutyö ei voi kestää näin kauan

279

Palovartijantien katutöiden jälkien siivoaminen on edelleen kesken. Väliaikainen ja nyt jo tarpeeton ajoyhteys on kadun puolelta tukittu kahden kivijärkäleen avulla. Näkymä ei edelleenkään vastaa helsinkiläisen kadun laatuvaatimuksia. Palovartijantien päädyn jalkakäytävä on samassa tilassa kuin keväällä. Kimnaasipolun katuvalaistus puuttuu edelleen.

Tapulikaupungin katuja- ja kevyenliikenteenväyliä avattiin täydennysrakentamisen yhteydessä. Työt alkoivat 2015 ja kestivät kevääsen 2018. Silti viimeistely on edelleen tekemättä. Lue lisää: Miksi katutyö ei valmistu?

Missä vika?

Tilanne 28.9.2018

Kimnaasipolku puuttuva valaistus 28.9.2018                             Palovartijantien pää jalkakäytävä 28.9.2018 2

Kinaasipolun valaistus puuttuu edelleen.                                       Palovartijantien päässä oleva jalkakäytävä on edelleen työmaana.

                                                                                                         Miksi parkkipaikka työntyy jalkakäytävälle? Virheelliseltä

                                                                                                         näyttävä toteutus täytyy korjata.

 

Palovartijantien keskener. viherkaistaleet 28.9.2018

Palovartijantien varrella olivia viherkaistaleita ei ole palautettu alkuperäiseen kuntoon. Koska vireisen parkkipaikan pensasaitaa ei uusittu, autot ajoivat surutta viherkaistaleen yli. Nyt kadun puolelle on tuotu kaksi järeätä kiveä, mutta katunäkymä ei edelleenkään vastaa laatuvaatimuksia. Helsinkiläinen katu ei voi olla tämän näköinen! Viherkaistale on kunnostettava, parkkipaikan reunaan on istutettava uudet pensaat, pysyvät liikennemerkit on sijoitettava niille varattuihin paikkoihin ja hiekat on poistettava yhdistetyltä jalankulku ja pyörätieltä.