Miksi rekkaralli on taas käynnistynyt Kimnaasipolulla?

363

Leikkipuisto Tapulin rakennuksen korvaajan ja uuden päiväkodin rakennustyöt ovat alkaneet. Työmaan liikenne on jostain syystä ohjattu Palovartijantietä ja Kimnaasipolkua pitkin. Miksi näin?

Leikkipuiston oikea ajoyhteys on Moisiontien suunnasta. Se on kuitenkin ollut viljelypalstan kohdalta jo vuoden suljettuna leikkipuiston eteläpuolen uuden tien rakentamisen vuoksi. Liikkuminen alueella on ollut hankalaa jo pitkään.

Tapulikaupunki-Seura selvittää, millainen rakennuslupa leikkipuiston rakennuksille on myönnetty, ja mitä työmaaliikenteen osalta on päätetty. Kimnaasipolun rekkaralli on saatava loppumaan ennen kuin lapsille ja muille kulkijoille tapahtuu onnettomuus. Kimnaasipolku saatiin viime syksynä vihdoin kuntoon  alueella tapahtuneen täydennysrakentamisen jäljiltä. Nyt raskas liikenne rikkoo kadun uudelleen!   

                                         Rekka Kimnaaipolulla 2.4.2019

Yllä olevaa kävelytietä eli Kimnaasipolkua lapset kulkevat Maatullin kouluun ja Tapulin leikkipuistoon (Kuva: Petri Syrjänen)

Rekka Maatullinkoulun luona Kimnaasipolulla 2.4.2019

Tältä näyttää Kimnaasipolku Tapulin leikkipuistosta katsottuna, vasemmalla Maatullin koulu. Autoille tämä väylä ei ole tarkoitettu!

(Kuva: Ritva Hytönen)

Musta rekka Kimnaasipolulla 2.4.2019

Rekka kääntymässä Kimnaasipolulle, taustalla oikealla Maatullin koulu (Kuva: Raila Rinne)

Sininen rekka Kimnaasipolun ppaikalla 2.4.2019

Rekka palaa Kimnaasipolulta parkkipaikan läpi Palovartijantielle (Kuva: Raila Rinne)