Tapuliin suunnitteilla asukastila

413
Palokellonkuja 5 2014
Palokellonkuja 5, Maatullinkuja, Tapulikaupunki, Helsinki, 2014 (Katriina Alestalo)

Kalliolan Setlementti ry ja Pohjois-Helsingin Bändikoulu perustavat kaupungin avustuksen turvin Tapuliin asukastilan. Seuraavassa asukastilan kuulumisia.

Tila

Tapulin asukastila on tehnyt varauksen tilasta, joka sijaitsee keskeisellä sijainnilla Tapulikaupungissa. Tila ei ole alun perin suunniteltu asukastalotoimintaan, jonka vuoksi olemme hakeneet käyttötarkoituksen muutosta. Muutoslupa on prosessissa emmekä vielä tiedä hyväksytäänkö muutosta. Toivotaan parasta! Tilan saaminen on toiminnan kannalta ensisijaisen tärkeää.

Tapahtumat

Ma 24.5.klo 14-16  Naapuruuskahvit ja huonekasvien pistokasvaihtarit / Palokellonkuja 5 edessä ulkona, säävaraus (esitteessä Maatullinkuja, jolla löytää kyllä perille)

Tervetuloa tapaamaan asukastilan tiimiä, kahvittelemaan ja vaihtamaan huonekasvien pistokkaita. Pistokkaiden ei tarvitse olla ruukussa tai juurtuneita. Napsaise siis huonekasvistasi osuus ja tule vaihtelemaan!

La 5.6. Tapulin kulttuuri- ja kirppispäivä klo 12-16

Koko perheen kulttuuritapahtuma Maatullinkujan, Maatullinaukion ja Ajurinaukion alueella. Livemusiikkia, teatteria, kivikaraokea, soppaa, hattaraa ja paikallisia toimijoita. Mukaan voi ilmoittautua myös pitämään kirppistä omalla pöydällä (ei ammattimyyjille) tai Tapulikaupungissa toimivana yleishyödyllisenä toimijana voitte kysyä mahdollisuutta tulla pitämään ständiä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset 31.5 mennessä pihla.ruuskanen@kalliola.fi

Ti 8.6 klo 13-16 Opastettu kävelyretki lähimetsään

Haluaisitko perehtyä oman lähialueesi luontoon, kasvillisuuteen ja eläimistöön?

Tule mukaan kävelyretkelle, jossa tutustumme Kalkkikallion luonnonsuojelualueeseen. Kävelykierrosta ohjaa Kalliolan vapaaehtoinen ja innokas luontoharrastaja, Hannu. Tapaamme Tapulikaupungin K-kaupan edessä (maatullinaukio 1) klo 13. Palaamme Tapulikaupunkiin viimeistään klo 16 mennessä. Osallistujille tarjotaan pienet eväät. Reitti ei valitettavasti sovellu pienille lapsille tai liikuntarajoitteisille. Ilmoittaudu mukaan to 4.6. mennessä laittamalla viestiä osoitteeseen vapaaehtoistoiminta@kalliola.fi. Ilmoitathan samalla mahdollisista ruokarajoitteistasi. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan

Pihla ja Mikko

Pihla Ruuskanen
Tapulin asukastila

Kalliolan Setlementti ry & Pohjois-Helsingin Bändikoulu
p. 050 535 7850
___________________________
FB: @tapulinasukastila

www.kalliola.fi – Tapulin asukastila
#kalliola #naapuruusonmielentila